Alicia Keys va prezenta Premiile Grammy 2019

De Oana Dinu, pe
Alicia Keys, câștigătoare a 15 premii Grammy, va fi gazda prestigiosului eveniment ce va avea loc pe 10 februarie, la Stamples Center, în Los Angeles.

Alicia Keys și-a anunțat fanii că va prezenta, pentru prima dată, ceremonia decernării Premiilor Grammy de anul acesta printr-o postarea unui videoclip pe canalul ei de Youtube, în care se arată emoționată și încântată de această oportunitate, conform News.ro.

„Ştiu ce înseamnă să fii pe acea scenă şi ştiu cum este să fii mândru de munca pe care ai depus-o şi să fii recunoscut pentru asta. Şi mă simt recunoscătoare să fiu capabilă să aduc acea lumină şi acea energie” spune Alicia în videoclip.

„Este oficial! Alicia Keys, câştigătoare a 15 premii Grammy, va găzdui cea de-a 61-a ediţie a galei de decernare a premiilor Grammy şi va deţine pentru prima dată titulatura de maestru de ceremonii al celei mai importante seri din industria muzicală”, se arată și în mesajul scris de Recording Academy pe contul de Twitter al galei.

În ultimii doi ani, Premiile Grammy au fost prezentate de actorul britanic James Corden. Acestea sunt considerată echivalentul Premiilor Oscar pentru industria filmului.

Alicia Keys, pe numele adevărat Alicia Augello Cook, este o cântăreață, actriță, textieră și pianistă americană, absolventă a Școlii Profesionale de Artă din New York. Aceasta a avut succes pe piața muzicală încă de la primul album, „Songs in A Minor”, lansat în iunie 2001 și vândut în peste 12 milioane de exemplare.

În următorul an, la Premiile Grammy, artista a câștigat cinci trofee, printre care cele pentru „Debutul anului” și „Cântecul anului” cu piesa „Fallin”. Pe parcursul carierei sale, Alicia a primit numeroase premii și albumele sale s-au vândut în peste 40 de milioane de copii, aceasta fiind declarată unul dintre cei mai vânduți muzicieni ai tuturor timpurilor.

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter