Alice Cavaleru a pierdut procesul cu fostul soț

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 24 septembrie 2019, 17:07
Alice Cavaleru este căsătorită cu Vladimir Drăghia și au împreună o fetiță, pe nume Zora. Ceea ce mai puțin știu despre soția lui Vladimir Drăghia este că aceasta a mai fost căsătorită înainte cu Răzvan Cocea.

Alice Cavaleru și fostul soț au divorțat pe cale amiabilă, însă la un moment dat, partenera de viață a lui Vladimir Drăghia s-a răzgândit și i-a cerut acestuia cotă parte dintr-un imobil de apartmente în care și ea ar fi investit pe timpul căsătoriei.

Alice Cavaleru a înregistrat pe 21 ianuarie 2019, la Judecătoria Sectorului 1, un dosar împotriva fostului soț, Răzvan Cocea, ce a avut ca obiect partajul bunurilor comune. Alice Cavalerul a cerut în instanță ca Răzvan Cocea să-i acorde cota cuvenită din apartamentul pe care fostul ei soț îl deține în imobilul respectiv, dar și jumătate din suma pe care acesta a încasat-o din vânzarea celorlalte 6 apartamente din imobil.

Alice Cavaleru a pierdut, însă, procesul: „Respinge cererea formulată de petenta Neacșu Cavaleru Maria Alice de acordare a ajutorului public judiciar ca rămasă fără obiect’, au decis magistrații de la Judecătoria Sectorului 1”, – a fost decizia magistraților, conform Cancan.ro.

Vezi mai multe imagini cu Vladimir Draghia și Alice Cavaleru în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter