Alexandra Stan, strălucitoare la Tokyo Film Festival

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 27 octombrie 2017, 11:29
Alexandra Stan a participat la Tokyo International Film Festival, iar apariția ei de-a dreptul strălucitoare pe covorul roșu a atras privirile tuturor.

Alexandra Stan la Tokyo Film Festival

Frumoasa artistă se află în Japonia pentru a filma un nou videoclip, după care se va întoarce în Los Angeles, unde s-a mutat de luna trecută. Alexandra a plecat cu gândul să rămână trei luni, dar, între timp, se pare că perioada se prelungește, mai ales  că sesiunile de studio s-au înteţit, iar noile creaţii muzicale abia aşteaptă să ajungă la urechile fanilor.

Cu toate că acum „acasă” înseamnă o casă pe plajă cu geamuri mari prin care poate fi admirat Oceanul Pacific, Alexandra Stan nu-şi neglijează carieră internaţională. A ajuns în Tokyo, unde o să filmeze un nou videoclip, iar în programul ei este trecut și un concert în Turcia.

Ce spune Alexandra Stan despre plecarea în Los Angeles

„Îmi place să ies din zona mea de confort şi să fiu într-o continuă evoluţie. În Los Angeles sunt foarte mulţi producători talentaţi, iar «Oraşul Îngerilor» este de asemenea şi oraşul cu cele mai mari studiouri de creaţie. Nu m-am mutat definitiv din România, dar pentru o perioadă voi vorbi mai mult engleză”, spune Alexandra.

Foto: Getty Images / Guliver

Citește și – Alexandra Stan, totul despre noua viață alături de iubitul ei

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter