VIDEO Incredibil ce a putut să spună Alexandra Stan despre divorț: „Multă lume a crezut că e fake”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 24 noiembrie 2021, 15:10

Alexandra Stan este una dintre cele mai talentate și îndrăgite artiste din industria muzicală din România. Pe plan amoros însă, artista nu stă la fel de bine.

Recent, frumoasa cântăreață a confirmat divorțul de Emanuel Necatu. Ea a făcut anunțul în direct, în cadrul Emisiunii „Neatza cu Răzcan și Dani”. După ce Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-au căsătorit în secret, divorțul tot în secret a avut loc, în primă fază.

Vestea a venit ca un șoc pentru fanii artistei. Explicația ei inițială a fost că „s-au întâmplat multe” și că pentru ea, lucruririle merg pe fast forward. Deși nu mai poartă verigheta, Alexandra Stan nu ar fi renunțat la ea, conform Spynews. Mai mult, ea a zis că nu e un gest frumos să înapoieze inelul de logodnă, iar dacă bărbaților li se pare că este un lucru normal, ar trebui și ei să dea înapoi „așteptările și visele”.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Într-un interviu exclusiv oferit pentru Unica, pe care îl poți urmări mai sus, artista a oferit mai multe detalii despre decizia de a divorța: „Ulterior mi-am dat seama că suntem amândoi nepregătiți pentru genul acesta de experiență. Ne-am strâns mâinile frumos, nu ne-am certat și ne-am despărțit. Multă lume a crezut că e fake.”

Nu cu mult timp înainte de divorț, Alexandra Stan îi acorda un interviu lui Damian Drăghici pentru podcastul lui, în care părea că lucrurile merg bine în căsnicia ei: „E bine”, a zis ea atunci, citată de Showblitz. „E greu, îți dai seama, nu e ca și cum nu ești căsătorit. E frumos. Eu mi-a dorit dintotdeauna să am o relație serioasă”.

Ea a mai adăugat atunci: „Cu toți bărbații cu care am fost am avut o relație lungă, nu știu, trei relații lungi am avut. Îmi doresc foarte mult o familie, îmi doresc să fiu mamă, îmi doresc să fac copii. Mie îmi place mult chestia asta. Am crescut cu bunică-mea în casă, cu mama, cu tata, cu soră-mea, suntem mulți”,

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter