Alexandra Stan, despre boala autoimună de care suferă: „M-am îmbolnăvit la Survivor”

De Unica.ro, pe

Invitată în podcastul „Aproximativ Discuții”, găzduit de Gojira, Alexandra Stan (32 de ani) a vorbit, printre multe altele, și despre boala autoimună de care suferă.

Alexandra Stan, despre boala autoimună de care suferă: „M-am îmbolnăvit la Survivor”

„Aveam probleme cu glanda. Eu m-am îmbolnăvit la Survivor de glandă, pentru că nu am mâncat și din cauza stresului. Am Tiroidită Hashimoto, este o boală autoimună, creierul meu produce anticorpi care distrug hormonii pe care îi produce glanda. Asta se întâmplă dacă ești stresat sau îți scade imunitatea sau chestii de genul ăsta”, a declarat solista.

„Fiecare organ din corpul nostru și fiecare boală are un fundament, sunt psihosomatice, se somatizează în funcție de problemele emoționale, de traumele pe care le-ai avut. Aici (n.red.: în zona tiroidei) este chackra comunicării, vorbirii. Eu, mulți ani și mai ales la Survivor, aveam impresia că nu pot să mă exprim. Am avut senzația asta mulți ani, că nu pot să ajung la oameni, de-asta vreau să-mi fac un podcast, ca să vorbesc”, a continuat.

Tiroidita Hashimoto este o afecțiune în care sistemul imunitar atacă tiroida, glanda mică de la baza gâtului, situată sub „mărul lui Adam”. Glanda tiroidă face parte din sistemul endocrin, care produce hormoni meniți să coordoneze majoritatea funcțiilor organismului. Inflamația din Tiroidita Hashimoto, cunoscută și sub denumirea de tiroidită cronică limfocitară, determină frecvent hipotiroidism.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Alexandra Stan, dezvăluiri în premieră despre sexualitatea ei: „Eu iubesc și bărbații și femeile”

Știai că el a fost primul iubit al Alexandrei Stan? Este un celebru artist român

În primăvara anului acesta, solista s-a căsătorit cu Emanuel Necatu (35 de ani). Potrivit Alexandrei, după doar 3 luni de mariaj, ea și Emanuel au divorțat. „Am divorțat, m-am măritat, am fost 3 luni măritată și am divorțat. Ne-am căsătorit ca să facem copii, familie, dar, de fapt, nici nu ne potriveam”, a declarat Alexandra Stan.

„Aveam păreri diferite despre viață în general. Ne-a luat flama. Eram disperată. Venisem din junglă. Venisem de la Survivor și m-am întrebat ce fac cu viața mea. Am zis că trebuie să mă mărit, să fac copil. Simțeam că era o chestie care-mi lipsea foarte mult. Nu eram super împlinită. (…) Asta era chestia care-mi lipsea”, a continuat.

„Sinceră să fiu, mi-am dat seama că poate nu e neapărat ăsta scopul meu în viață sau scopul tuturor femeilor în viață (n.red.: să întemeieze o familie). După ce m-am măritat și am încercat să o fac și pe asta, mi-am dat seama că nu asta era esența. Am ajuns într-un punct în care sunt super relaxată”, a mai spus.

„Acum nu vreau să îl jignesc pe Emanuel. E un om super ok și are foarte multe calități, de-asta m-am și îndrăgostit inițial de el. Sincer, nu eram nici prea pretențioasă, m-aș fi căsătorit cu oricine îmi ieșea în cale. Am încercat să facem copii, am depus eforturi, am mers la doctor, am făcut investigații, ca să fie totul în regulă”, a mai declarat solista.

Foto: Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter