Alexandra Stan, declarații în exclusivitate: „Poți să fii și prostituată, la fel de valoroasă ești”

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Joi, 29 aprilie 2021, 11:21
Alexandra Stan este una dintre cele mai asumate vedete din România. Niciodată nu se teme să spună ce gândește, chiar și atunci când lumea ar putea să o critice.

Acum mai mulți ani, presa vuia cu materiale despre experiența îngrozitoare prin care a trecut artista, atunci când a fost supusă unor violențe de neimaginat de către managerul ei de la acea vreme. Numele Alexandrei era pe numele tuturor din acest motiv.

De atunci, ea a decis să vorbească despre violențele la care sunt supuse femeile. Sfatul ei pentru femeile care trec prin experiențe violente – mai ales alături de partenerii lor – este independența financiară. Ea ne-a spus mai multe într-un interviu exclusiv oferit pentru revista Unica, ediția de mai, pe a cărei copertă se și află.

În primul și în primul rând, independența financiară a unei femei este o foarte mare putere”, a spus Alexandra Stan. „O femeie care este independentă din punct de vedere financiar nu are de ce să treacă printr-o asemenea experiență. Daca nu ești independentă financiar și ești căsătorită cu un bărbat care te întreține, și mai ai și copii cu el, într-adevăr, este mai greu, pentru că de foarte multe ori este aproape imposibil să pleci din casa respectivă. E greu să te duci cu copiii undeva, când toate veniturile tale sunt controlate de agresor”.

Citește și: EXCLUSIV! Ce ne-a spus Alexandra Stan despre maternitate: „Tatăl copilului meu…”

Citește și: Detalii mai puțin știute despre fostul mariaj al lui Răzvan Simion

Citește și: Iulia Albu, despre Oana Roman: „Nu te mai poza așa”

Citește și: Sunt ca două picături de apă! Cum arată sora lui Theo Rose: „Sora mea și-a ratat copilăria”

Cu toate astea, Alexandra a subliniat faptul că știe că nu toate femeile provin din același mediu, astfel încât ar putea fi dificil pentru unele dintre ele să părăsească mediul toxic în care se află. „Știu că sunt foarte multe fete care vin din familii cu probleme și care nu se apreciază destul de mult, dar trebuie să înțeleagă că fiecare viață este la fel de valoroasă și că fiecare femeie este la fel de importantă ca oricare alta”, a spus artista. „Nu are legătură ceea ce ai făcut, poți să fii și prostituată, tot la fel de valoroasă ești – la fel ca o femeie care poate a studiat medicina. Din punctul meu de vedere, toți merităm să fim iubiți și nimeni nu merită să treacă prin așa ceva”.

Alexandra Stan a zis că autoritățile din România ar trebui să își dea mai mult interesul în acest sens: „Întregul sistem, guvernul, poliția română, ar trebui să-și dea un pic mai mult interesul în a ajuta femeile abuzate, accesul la informație este obligatoriu în aceste cazuri, iar de multe ori femeile nu știu de unde să se informeze când li se întâmplă o astfel de nenorocire”.

Dacă vrei să descoperi ce alte lucruri ne-a mai dezvăluit Alexandra Stan, nu rata interviul exclusiv cu ea din Unica de mai. Revista o găsești deja la punctele de difuzare a presei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter