Alexandra Stan a produs 20.000 € într-o lună, fără să miște un deget!

De Libertatea.ro, pe

Alexandra Stan (25 de ani), cântăreaţa care a fost transformată în sac de box, în iunie 2013, de Marcel Prodan (34 de ani), a avut, în luna decembrie a anului trecut, o revenire spectaculoasă, piesele sale săltăreţe fiind difuzate la greu la posturile de radio.
 
Deşi jumătate de an n-a bifat nici un concert, diva s-a trezit că are de încasat, de la CREDIDAM, instituţia care strânge banii din drepturile de autor ale artiştilor români, 20.000 €, sumă care a cocoţat-o în topul celor mai bine plătiţi solişti autohtoni.
 
 
Cei mai tari cântăreţi români câştigă într- o lună, din concerte, zeci de mii de euro, dar pentru aceşti bani trebuie să bată ţara-n lung şi-n lat ca să onoreze contractele. Nopţi nedormite, oboseală, stres, sute de kilometri la volan. Însă nu mulţi ştiu cât câştigă aceiaşi artişti doar din difuzările pieselor lor la posturile TV, la radio sau din diverse alte drepturi de autor conexe. Reporterii ziarului Libertatea au aflat ce sume le-au intrat în buzunar în decembrie 2013, fără să se mai dea jos din pat, unor nume sonore.
 
Citeşte mai multe despre Alexandra Stan  pe Libertatea.ro.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter