Alexandra Dinu, despre criza coronavirus din Italia: „Acum e gol, gol, gol. E incredibil”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 20 martie 2020, 12:31
Alexandra Dinu locuiește de mulți ani de zile în Italia, alături de fiul său. Fosta soție a lui Adrian Mutu a făcut câteva dezvăluiri despre situația prin care trece populația în plină epidemie de coronavirus și care sunt restricțiile impuse.

Alexandra Dinu a explicat cum este gestionată situația de către statul italian și a precizat că de 10 zile nu a ieșit din casă: „Nu știam că este Ziua Mondială a Râsului și chiar râd în zilele astea pentru că mi-am propus să nu mă las condusă de frică și de panică, deși realizez că situația este una gravă și trebuie să o luăm foarte în serios. Lumea aici chiar a înțeles gravitatea situației și toți stau în casă, ies doar pentru a cumpăra mâncare sau pentru a merge la farmacie. Același lucru îl fac și eu. De vreo 9-10 zile stau în casă. Doar ies la cumpărături și cu ocazia asta fac și o mică plimbare până ajung la magazinul respectiv. E soare frumos, e primăvară. Cu toții ne-am dori să fim mai mult afară, dar cred că e important să respectăm regulile astea acum și să treacă nebunia asta”, – a declarat Alexandra Dinu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și – Ce vedete și-au închis afacerile din cauza epidemiei de coronavirus

„Acum e gol, gol, gol. E incredibil. În timpul zilei cred că văd vreo două-trei persoane, care tot așa se duc să facă piața, cu măști, cu mănuși. În magazine se intră câte unul, ceilalți stau afară. Păstrând această ordine suntem totuși în siguranță”

„Proiectele noastre s-au anulat toate, întâlnirile. Nu mai există nimic. Prin telefon mai vorbim. Producțiile au fost toate oprite , nimeni nu știe când se vor relua. O să fie destul de greu pentru toată lumea să-și revină. Cel mai important acum este să ne gândim la sănătatea noastră, pentru că dacă nu o avem nu mai e nimic altceva în discuție oricum” – a mai spus Alexandra Dinu.

Citește și –  Anca Lungu, detalii despre criza coronavirus din Franța: „Dacă vrei să ieși, trebuie să te înregistrezi online”

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter