Alex Velea a primit un mesaj înduioșător de la Maya, fiica Antoniei

De Mădălina Manole, pe
Alex Velea și Maya, fiica Antoniei din căsătoria cu Vicenzo Castellano, se înțeleg de minune. Nu mai este niciun dubiu că micuța, în vârstă de 8 ani, îl iubește pe partenerul de viață al mamei sale și drept dovadă aceasta i-a transmis un mesaj cel puțin emoționant.  

Alex Velea și Antonia se află în acest moment în Italia, în vizită la Maya, rămasă în custodia tatălui. Artistul a postat pe Instastory mai multe momente haioase petrecute împreună cu fiica Antoniei și se poate observa cu ochiul liber că cei doi se plac, se înțeleg perfect și adoră să-și petreacă timpul împreună, Maya simțindu-se chiar răsfățată. Prin urmare, micuța i-a scris un mesaj înduioșător lui Alex Velea, iar artistul s-a mândrit cu acesta pe contul său de socializarea: „Te iubesc, Alex!” – a scris Maya cu cretă pe o tăbliță.

Alex Velea si Maya

Antonia și Alex Velea au împreună doi băieți, pe Dominic și Akim, însă, ca o ironie a vieții, aceștia nu s-au întâlnit niciodată cu sora lor, Maya. Acest fapt se petrece din cauza unui motiv cel puțin bizar, dar legal din punct de vedere juridic. Antonia nu-i poate scoate din țară fără aprobarea tatălui, iar în acte micuții sunt pe numele Castellano și nu Velea, pentru că la momentul nașterii lor Antonia era în proces de divorț cu soțul său, divorț care nici astăzi nu este pronunțat definitiv.

Antonia si Alex Velea si copiii

Sursă foto: Instagram, arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter