Alex Velea, despre conflictul dintre el, Lino Golden și Mario Fresh: „Nu regret că i-am ajutat”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 decembrie 2021, 14:19

În toamna anului 2020, între Lino Golden (23 de ani), Mario Fresh (22 de ani) și Alex Velea (37 de ani) au apărut neînțelegeri. De curând, invitat în platoul emisiunii „Showbiz Report”, Alex Velea a vorbit despre o posibilă împăcare cu soliștii.

Alex Velea, despre conflictul dintre el, Lino Golden și Mario Fresh: „Nu regret că i-am ajutat”

,,Mai bine că s-a întâmplat așa. Nu regret că i-am ajutat. Eu am încercat să mă abțin, să nu zic prea multe, să nu jignesc, pentru că lumea știe doar anumite aspecte. Puteam să plusez și să zic ajutorul din spatele ajutorului”, a declarat Alex Velea la Antena Stars.

,,Nu știu dacă i-aș mai ajuta pe ei, dar i-aș ajuta pe alții. Dezamăgirea mai mare este atunci când spun lucruri mincinoase. A fost pe față toată treaba, nu aveau cum să nu recunoască când știe toată lumea ce s-a întâmplat. Eu sunt pașnic. Sunt, mai degrabă, ca un foc de paie, mă aprind extrem de repede, dar îmi trece la fel de repede”, a completat.

,,Am spus lucruri pe care le-am regretat, cu toții am făcut asta, dar am știut să îmi cer scuze dacă am exagerat sau dacă am jignit pe cineva prin prisma nervilor. Eu i-am iertat de mult timp, dar nu mai există cale de împăcare. Nu mă interesează dacă le este bine sau rău și nu cred că le voi întinde vreo mână de ajutor la nevoie”, a mai spus solistul.

„Eu și Antonia am văzut în ei ambiție, talent și ne-am dorit ca acești copii să reușească. (…) Le-am oferit exact ce-mi doream pentru mine în copilărie, sprijin, susținere. (…) Faima și succesul au, din păcate, puterea de a-ți influența caracterul”, mai spunea Alex Velea pe YouTube, în octombrie 2020.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Alex Velea, primele dezvăluiri despre nunta cu Antonia. Cum va arăta evenimentul

Antonia nu mai poate deveni mamă. „Sănătatea nu îi mai permite”

Antonia, criticată pentru silueta tonifiată: „Prea mulți mușchi… deloc feminină”

În același videoclip, Alex a explicat că ruptura dintre ei s-a produs în momentul în care Mario și Lino și-au dorit ca Golden Boy Society, casa de discuri care îi aparține, să nu mai reprezinte alți artiști în afara lor și să investească în anumite proiecte în care el [Alex] nu credea.

„Mi-am dat seama că drumul nostru împreună nu mai poate continua. Nu cred în dragoste cu sila, în lucruri făcute cu forța. Contractual, ei încă au niște obligații față de mine, dar de azi înainte sunt liberi de contract”, a mai spus solistul, rupând contractele celor doi.

„Dacă ar fi să fac încă o dată treaba asta, aș face-o la fel. Recunosc, sunt puțin dezamăgit, dar asta e viața. Multă baftă!”, a mai spus artistul. În iunie 2021, invitată în studio-ul unui post de radio, Antonia (32 de ani) a vorbit pe marginea aceluiași subiect.

„Ce veche e treaba asta. Nu e nimic. A murit treaba. I-am susținut foarte mult. A fost o perioadă când am fost foarte dezamăgită. Am trecut peste. Am învățat să nu mă mai gândesc la asta. Ne-au arătat fețele lor, atât. Nimic mai mult. Nu prea am comentat pe treaba asta, nici eu, nici Alex. Ei nu mai există pentru noi”, a spus artista, potrivit A1.

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de la finalul anului 2012. Perechea are doi fii, Dominic, în vârstă de 6 ani, și Akim, în vârstă de 4 ani. Din primul mariaj, Antonia mai are o fiică, Maya, în vârstă de 11 ani. Antonia și Alex s-au logodit în iulie 2021.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter