Alex Bodi, nerăbdător să facă nunta cu Daria Radinova: „Sunt cel mai îndrăgostit și cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 13 ianuarie 2021, 13:15

După ce și-a petrecut mai multe zile în arest preventiv, Alex Bodi s-a întors acasă. Controversatul om de afaceri a avut parte de o surpiză de proporții la reîntoarcerea în domiciliul său. Alex Bodi a fot așteptat de iubita lui, Daria Radinova, care i-a pregătit o petrecere de bun venit.

„Prima dată când am venit acasă, Daria era super entuziasmată si mă aștepta acasă. Mi-a facut o surpriza cu niste prieteni, a fost un soc super placut. Dupa doua zile mi-am vazut prima data fetita cea mica, apoi am vorbit si cu fetita cea mare si mi-a adus-o de Sărbători.

Citește gratuit ediția de ianuarie a revistei Unica. O găsești AICI

Daria mi-a dat dovată de un caracter cum nu pot spune în cuvinte, mi-a dat putere. Nu sunt robot, toți ne hrănim cu sentimente. Noi am avut alte războaie de dus și ea fiind aici singura, nu i-a fost usor. Ea tinea legătura cu ai mei, cu parteneri de ai mei, chiar mi-a fost un sprijin”, a explicat Bodi, la Antena Stars.

Alex Bodi a mai spus că este mai îndrăgostit ca niciodată și se gândește cu nerăbdare la nunta cu Daria.

Citeşte şi: Cum l-a recucerit Daria Radionova pe Alex Bodi, în timp ce era arestat

„În momentul de față pot spune că sunt cel mai îndrăgostit și cel mai împlinit sufletește din toată viața mea. Chiar așa e. Fata asta are tot ce își dorește ea de la viață. La stilul ei de viață și la modul în care mi-a fost alături, s-a certat cu familia, și-a abandonat afacerile. Este o persoană care mi-a fost alături în momentele dificile. Când știa situația și să îți demonstreze că e lângă tine, să renunțe la tot, să piardă bani în Londra și-a luat inima în dinți, nu ai cum să nu iubești așa ceva. Din punctul meu de vedere, acest eveniment (n.r. – nunta) se află pe lista de dorințe”, a mai dezvăluit afaceristul.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter