Alex Bodi este în doliu. Iubitul Biancăi Drăgușanu a pierdut una dintre cele mai importante femei din viața sa

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 13 august 2020, 18:04
Alex Bodi este în doliu. Iubitul Biancăi Drăgușanu a pierdut una dintre cele mai importante femei din viața sa, iar suferința sa este fără margini.

Alex Bodi și-a pierdut bunica și trece prin momente cumplite. Omul de afaceri o internase în spital în urmă cu câteva săptămâni pentru afecțiuni specifice vârstei, el însuși mergând cu ea de mână. Din păcate, medicii nu au mai putit face nimic și aceasta a încetat din viață.

Alex Bodi își vizita foarte des bunica, la Mediaș, ba chiar făcea story-uri cu aceasta pe contul său de Instagram și, în plus, i-o și prezentase pe Bianca Drăgușanu. Acum, afaceristul a postat pe contul de Instagram, la InstaStory,  o fotografie alături de bunica sa, însoțită de un mesaj scurt și trist: ”Îngerul meu păzitor”, – a scris Alex Bodi.

Citește și – Alin Oprea, exclus din familie. Copiii nu mai vor să știe nimic de el după ce a plecat la amantă

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu tocmai s-au întors dintr-o vacanță petrecută la Monaco, iar cei doi erau mai fericiți ca niciodată. Din păcate, fericirea le-a fost umbrită de trista veste a decesului. În aceste momente grele, Bianca Drăgușanu se află la Mediaș, alături de Alex Bodi, fostul său soț și actual iubit.

Citește și – Se prelungește divorțul Andreei Bălan de George Burcea: „El vrea să țină scandalul cât mai mult și cât mai vizibil”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter