Alex Bodi, despre Bianca Drăgușanu: „Ea caută bărbații la domiciliu“

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 07 septembrie 2020, 11:20
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au luat-o din nou pe drumuri separate și se pare că cei doi foști soți nu ajung la un acord nici în ceea ce privește modul în care s-a terminat relația lor. 

De la dragoste la ură este doar un pas, iar povestea de iubire dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi o demonstrează din nou. După ce vedeta a anunțat că a pus punct relației și de data aceasta nu va reveni asupra deciziei ei, primele reacții ale omului de afaceri nu au întârziat să apară. Acesta a lăsat să se înțeleagă că el este cel care i-a spus adio.

Citește online gratuit numărul de septembrie al revistei Unica

Ce spune Alex Bodi despre despărțirea de Bianca Drăgușanu

Alex Bodi a făcut primele dezvăluiri despre situația actuală dintre el și Bianca Drăgușanu, pe Instagram, acolo unde a primit numeroase mesaje din partea fanilor săi. Afaceristul nu a fost indiferent la opiniile acestora și le-a răspuns prin câteva comentarii tăioase la adresa fostei sale iubite.

Bodi a lăsat să se înțeleagă că zvonurile referitoare la faptul că Bianca Drăgușanu și-a găsit deja alinare în brațele altui bărbat ar fi adevărate.

„Păi așa e în iubire… unul te lasă, altul te ia. Îi doresc să fie fericită!”, a răspuns el la comentariul unui fan.

„Vezi că e disperată „Beanca” să o găsești… se tot pozează prin aeroport, hotel, mașină închiriată… și-a vândut două poșete… ar trebui să îi transferi și ei bani, că după o ai pe conștiință… ți-a lăsat și un mesaj… yes, you find me”, a comentat altcineva, iar replica lui Alex Bodi a fost una extrem de dură.

„Ea caută singură bărbații la domiciliu. Cu mine nu mai are ce căuta”, a scris el.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#casino #montecarlo #monaco #nightout #lamborghini #aventador #citylights #alwayssmile #

O postare distribuită de Bodi Alex (@bodi_alexandru) pe

Afirmațiile lui Alex Bodi vin după ce Bianca Drăgușanu a declarat că s-au despărțit definitiv: „Da, este adevărat. Ieri (n.r. 1 septembrie) am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi“, a declarat vedeta. Ea a menționat că motivul separării a fost „o comunicare defectuoasă”.

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a despărțit din nou de Alex Bodi: „Decizia este definitivă”

Bianca Drăgușanu ar avea un nou iubit

Odată cu vestea despărțirii, Bianca Drăgușanu a mărturisit că se consideră „o femeie liberă, independentă, o femeie pe picioarele ei, o femeie fericită.” În presă au apărut zvonuri conform cărora blondina ar avea deja o nouă relație, cu un milionar turc, potrivit cancan.ro. Se pare că cei doi au postat simultan pe rețelele de socializare imagini cu același cadru al locuinței lui Cengiz Şiklaroglu. În plus, Bianca Drăgușanu a postat pe contul său de Instagram o imagine dintr-o mașină de lux, care i-ar aparține omului de afaceri turc, însoțită de mesajul: „Da, m-ai găsit!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

yes, u found me

O postare distribuită de ̃ (@biancadragusanu18) pe

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter