Cât costă bolidul de lux pe care-l conduce Alex Bodi

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 19 august 2020, 13:53
Alex Bodi este un om de afaceri care se bucură de foarte mare succes, acesta având mai multe proiecte în care este implicat, printre care și o afacere cu criptomonede care-i merge foarte bine. 

Alex Bodi se poate lăuda cu o colecție impresionantă de mașini, însă dintre toate se distinge un bolid de lux pe care afaceristul în conduce cu mândrie și cu care reușește să întoarcă privirile tuturor. Bianca Drăgușanu, fosta sa soție și actuală parteneră de viață, nu pierde niciun moment pentru a se fotografia și a face Instastory-uri din prețioasa mașină a iubitului său pe care acesta a achiziționat-o vara trecută.

Alex Bodi conduce un Lamborghini pe care l-a personalizat după bunul său plac, iar prețul acestuia a crescut enorm odată cu îmbunătățirile aduse. Conform site-urilor specializate în automobile, Alex Bodi a scos din buzunar nu mai puțin de 400.000 de dolari pentru bolidul de lux, iar prețul său, în urma personalizării, a ajuns la cel puțin 500.000 de dolari.

Citește și – Forbes: Simona Halep, venituri uriașe în ultimul an

Alex Bodi a avut în garajul său mărci precum Bugatti, Ferrari, Rolls Royce sau Maybach, însă niciuna dintre acestea nu a reușit să depășească colosala sumă pe care a dat-o pe Lamborghini.

Citește și – Lună Nouă în zodia Leu. Șanse de afirmare. Noi capitole se scriu în dragoste

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter