Alex Bodi, primele declarații după ce Bianca Drăgușanu a primit o serie de amenințări

De Unica.ro, pe

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul TV Victor Slav, alături de care are o fiică, Sofia Natalia (4 ani), și cu fostul om de afaceri Alex Bodi. Recent, modelul a primit o serie de amenințări.

Alex Bodi, primele declarații după ce Bianca Drăgușanu a primit o serie de amenințări

În exclusivitate pentru Antena Stars, Alex Bodi a făcut primele declarații despre situația delicată în care se află Bianca. „În primul rând, vreau să spun că îmi pare rău pentru această situație delicată prin care trece, mai ales pentru micuța ei.

Referitor la ea, este un capitol încheiat definitiv. Eu chiar nu vreau să mai fiu asociat cu ea, iar orice gând că aș fi avut eu vreo legătură cu situația respectivă este eronat. În viață trebuie să știi că sunt anumite lucruri care se întâmplă la un moment dat.

Dacă superi anumite persoane sau ce cauți în viață, aia găsești. Îmi pare rău și eu nu doresc răul la nimeni, dar vreau să las totalmente, să zic așa, finalul acestei asocieri sau relația mea cu dânsa în trecut s-a îngropat.

Fiecare își vede de viața lui mai departe, așa cum știe”, a spus Alex Bodi în exclusivitate pentru Antena Stars, relatează Spynews. În prezent, Alex Bodi formează un cuplu cu modelul Daria Radionova.

Bianca Drăgușanu: „În ultimele 48 de ore, am fost sunată de trei ori”

„Am fost amenințată eu și fetița mea. Mai multe detalii vă poate da domnul avocat și prietena mea, care a fost martor, și sora mea. A trebuit să ne prezentăm la poliție. În ultimele 48 de ore, am fost sunată de trei ori.

Este vorba despre copilul meu. Înțeleg orice, dar până la copilul meu. Avem și înregistrarea. Prietena mea a avut instinctul de apărare și am înregistrat în momentul în care persoana respectivă spune: «Intru peste tine în casă și peste fiica ta. Sunt în fața blocului!»”, a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

Bianca Drăgușanu a petrecut sărbătorile de iarnă și începutul anului 2021 alături de Gabi Bădălău. Bărbatul s-a separat în vara anului 2019 de fosta lui parteneră de viață, Claudia Pătrășcanu, alături de care are doi fii, Gabriel și Nicolas, pentru custodia cărora se luptă în prezent în instanță.

Foto: Instagram

Citește și:

Paula Chirilă a spus ce diagnostic a primit după ce a fost preluată de ambulanță din platoul unei emisiuni TV

Simona Halep, despre copii: „Nu aș fi niciodată capabilă să-mi sacrific familia pentru tenis”

Alin Oprea, mesaj emoționant pentru aniversarea iubitei lui Medana

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter