Adriana Iliescu se descurcă din ce în ce mai greu cu banii. Din ce pensie își crește fiica

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 06 septembrie 2022, 14:34

Adriana Iliescu (83 de ani), devenită celebră în România pentru că a născut primul copil la 66 de ani, se descurcă destul de greu cu banii de când a început pandemia de coronavirus. Fostă profesoară de literatură își mărea în trecut veniturile din meditații, dar în ultimii ani nu a mai putut medita din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei.

Eliza, fata Adrianei Iliescu are vârsta de 17 ani și este la liceu.

Cea mai bătrână mamă din România are o pensie lunară de 2000 de lei, iar apropiații spun că acești bani nu acoperă toate nevoile ei și ale fetei.

Faceți o socoteală. Din cei 2000 lei, cel puțin 500 se duc pe utilități și întreținere. Cum pot trăi două persoane din 1500 lei? Eliza este tânără, are și ea nevoile ei, vrea o hăinuță, un pantof, un manual. Își dorește și ea să meargă într-o tabără cu colegii. Adriana calculează absolut tot în perioada asta, inclusiv mâncarea, care este cu rație. Nimic nu se aruncă.

Eliza are noroc că mai primește haine și fel de fel de cadouri de la nașul său, doctorul Marinescu, cel care a și adus-o pe lune. Adriana speră ca din septembrie să se redeschidă școlile și facultățile, pentru a putea să dea, din nou, meditații. Dacă nu, nu știe cum se va descurca – a spus o sursă apropiată doamnei Iliescu, potrivit playtech.ro.

Citeşte şi: Olivia Steer, amendată cu 5.000 de lei pentru o postare pe Facebook

Citeşte şi: Cristian Boureanu are o nouă iubită. Actrița este cu 24 de ani mai tânără decât el

Citeşte şi: Mădălin Ionescu s-a infectat cu Omicron și încă nu s-a refăcut complet după trei săptămâni de boală: „Am slăbit 5 kg!”

Citeşte şi: Olivia Steer, amendată cu 5.000 de lei pentru o postare pe Facebook

Ce-i spune Adriana Iliescu Elizei despre tatăl ei

Eliza s-a născut în urma unei proceduri de fertilizare in vitro, iar când a crescut și și-a întrebat mama despre tatăl ei, Adriana Iliescu i-a povetit că bărbatul este plecat în străinătate.

M-a întrebat unde e tăticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul – a dezvăluit Adriana Iliescu, în urmă cu câțiva ani.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter