Rezultate Evaluarea Națională 2018! Ce notă a luat Eliza, fiica Adrianei Iliescu

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 19 iunie 2018, 12:47
Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume, a trecut printr-o săptămână încărcată de emoții puternice. Fiica sa, Eliza Ionescu, a susținut Examenul de Evaluare Națională.

Eliza Ionescu, în vârstă de 13 ani, a finalizat clasa a VIII-a și a susținut cele două probe din Evaluarea Națională, la limba și literatura română și la matematică. Conform site-ului evaluare.edu.ro, Eliza Iliescu a luat media 6.52 la examen. Astfel, Eliza Iliescu a luat 8.50 la limba și literatura română și doar 4.55 la matematică.

Adriana Iliescu a devenit mamă la 67 de ani, în anul 2005, după ce a apelat la procedurile de înseminare artificială. Aceasta a declarat că și-a sprijinit și ajutat fiica cum a putut în toată această perioadă, cu atât mai mult cu cât a fost profesoară de limba și literatura română: „Învăţăm împreună. De meditator nici nu se pune problema, nu avem bani să aruncăm pe meditaţii. Ne pregătim acasă, noi două. Eliza este foarte bună la Română, iar la Matematică ne descurcăm. Lucrăm suplimentar.”, – a declarat în trecut Adriana Iliescu pentru Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter