Adriana Iliescu, executată silit de ANAF. Ce datorii are cea mai bătrână mamă din România

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 17 februarie 2021, 16:37

Adriana Iliescu  (82 de ani), cea mai bătrână mamă din România, a pierdut procesul pentru o moștenire pe care ar fi vrut să o lase fiicei ei , Eliza (16 ani). Este vorba despre o proprietate situată în comuna Bălcești, județul Vâlcea, pentru care fosta profesoară se luptă în instanță de câțiva ani cu rudele sale.

Adriana Iliescu a primit o înștiințare prin intermediul Administrației Finanțelor Publice 6 prin care a fost anunțată că trebuie să plătească cheltuieli de judecată și cheltuieli de executare silită, urmare a pierderii deciziei precedente în încercarea de a recupera averea pentru Eliza Iliescu. Aceste cheltuieli se ridică la suma de 2.000 de lei, potrivit wowbiz.ro.

Citeşte şi: Fata Adrianei Iliescu a împlinit 16 ani. Cum arată acum

Eliza va rămâne cu două apartamente pe care mama ei le are în București.

„Eu îi las moştenire două apartamente şi o las în grija doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea in vitro şi care este şi naşul fetiţei”, spunea Adriana Iliescu, în urmă cu doi ani.

Adriana Iliescu a născut-o pe Eliza în 2005, pe când avea vârsta de 67 de ani. Acela a fost momentul în care Adriana Iliescu a devenit cea mai în vârstă mamă din România și a intrat în  Cartea Recordurilor drept cea mai bătrână femeie din lume care a adus pe lume un copil sănătos.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter