Fata Adrianei Iliescu a împlinit 16 ani. Cum arată acum

De Unica.ro, pe

Eliza Iliescu, fata Adrianei Iliescu, a împlinit 16 ani și a devenit o domnișoară în toată regula. Fata Adrianei Iliescu, cunoscută drept cea mai în vârstă mamă din România, este elevă la Liceul Dimitrie Paciurea, specializarea Filologie și are rezultate remarcabile la învățătură. Eliza este cea mai mică din clasa ei, fiind dată la școală la vârsta de 5 ani și jumătate. Fata Adrianei Iliescu nu este doar o elevă de nota 10, dar se implică foarte mult și în treburile casnice și își ajută mama în gospodărie.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

Adriana Iliescu a născut-o pe Eliza la vârsta de 66 de ani, intrând astfel în Cartea Recordurilor. Fata a venit pe lume la 33 de săptămâni de sarcină, cu o greutate de 1,45 kg și a fost botezată chiar de medicul care a asistat la nașterea sa.

Citeşte şi: Conflicte între Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, și fiica adolescentă: „O ține foarte din scurt”

Eliza Iliescu a aflat adevărul despre cum a fost concepută și a înțeles că nu își va putea cunoaște niciodată tatăl natural.

„Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari. A fost totul ok, a înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își va cunoaște niciodată tatăl pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat. Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă”, explica o apropiată a Adrianei Iliescu, în urmă cu câțiva ani, potrivit huff.ro.

Foto – Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter