Ce-i spune Adriana Iliescu Elizei despre tatăl ei: „M-a întrebat unde e tăticul ei!”

De Unica.ro, pe

Adriana Iliescu (83 de ani), fost profesor universitar de literatură și autoare de cărți, a născut primul ei copil, în urmă cu 17 ani, în 2005. Atunci, Adriana avea 66 de ani și a devenit cea mai în vârstă mamă din România care a adus pe lume un copil perfect sănătos, intrând chiar în Cartea Recordurilor pentru acest lucru.

Eliza Iliescu este acum o adolescentă în toată regula, împlinind pe 16 ianuarie vârsta de 17 ani. Fata a fost născută în urma unei proceduri de fertilizare in vitro, iar în urmă cu câțiva ani ea și-a întrebat mama cine este tatăl ei.

Adriana i-a răspuns fetei că tatăl ei este plecat în străinătate și că, atunci când va veni momentul potrivit, îi va povesti cu exactitate despre modul în care a rămas însărcinată.

M-a întrebat unde e tăticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul – a dezvăuit Adriana Iliescu, în urmă cu câțiva ani.

Citeşte şi: Adriana Iliescu, executată silit de ANAF. Ce datorii are cea mai bătrână mamă din România

Citeşte şi: Conflicte între Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, și fiica adolescentă: „O ține foarte din scurt”

Citeşte şi: Ce moștenire îi va lăsa Adriana Iliescu fiicei sale, Eliza

Citeşte şi: Adriana Iliescu i-a interzis fiicei sale să meargă cu metroul. Motivul este halucinant

Apropiații Adrianei Iliescu spun că după ce a împlinit vârsta de 14 ani, Elizei i s-a explicat că nu-și poate cunoaște tatăl niciodată deoarece nimeni nu știe cine este el.

”Elizei i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari. A înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își vă cunoaște niciodată tatăl pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat. Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă.

Și pentru Adriana a fost un moment dificil, cum să îi explici copilului tău că ai apelat la o bancă de donatori, că nu știi cine este bărbatul respectiv. Elizei a fost nevoită să accepte în cele din urmă. Are noroc cu faptul că nașul ei, profesorul Marinescu (n.r. – doctorul care a ajutat-o pe Adriana să nască), îi este foarte aproape, iar pe el îl vede că pe o figură paternă”, au spus apropiații Adrianei Iliescu, notează Cancan.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter