Care este secretul din spatele succesului pe TikTok al Adelinei Pestrițu: „Lucrez cu un băiat”

De Bianca Prangate, pe

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai populare prezențe în social media, mai ales pe TikTok, unde are 1,3 milioane de urmăritori și peste 9,8 milioane de like-uri.

Deși este atât de populară pe TikTok, Adelina nu a fost mereu fana acestei platforme. Ea ne-a povestit acest lucru și nu numai într-un interviu exclusiv oferit pentru revista Unica de septembrie, pe a cărei copertă și apare.

„Trebuie să recunosc că nu am fost de la început un mare fan al acestei platforme”, a recunoscut Adelina Pestrițu. „Pornind de la această idee, surprinderea mea a fost cu atât mai mare când am văzut că seria «Moda Bunelor Maniere» a prins atât de bine pe plan local, dar și internațional. Sunt plăcut surprinsă să văd cum un content educativ are un așa mare succes. Mesajul pe care l-am primit din această experiență frumoasă a fost acela că sunt și oameni care apreciază calitatea materialelor și vor să și învețe ceva când stau cu telefonul în mână”.

Citește și: Revista Unica de septembrie este la chioșcuri! Adelina Pestrițu, regina online-ului, pe copertă

Citește și: De își închide Dragoș Bucur conturile personale pe rețelele de socializare

Citește și: EXCLUSIV. Ce fac Adelina Pestrițu și soțul ei în fiecare lună în data de 30

Citește și: Cum arată Gabriela Prisăcariu în ultima lună de sarcină. „Fericită cu 20 de kilograme în plus”

Majoritatea videoclipurilor pe care le pune pe TikTok au milioane de vizualizări, unul ajungând chiar la 30 de milioane de vizualizări, 3,5 milioane de like-uri și câteva zeci de mii de distribuiri, după cum spune chiar ea.

„Desigur, odată cu această serie #modabunelormaniere am învățat și eu foarte multe”, a relatat Adelina Pestrițu. „Este plăcut să pun în câteva imagini video ceea ce citesc în Codul bunelor maniere. Lucrez cu un băiat pe care l-am angajat să mă ajute cu filmările și pozele, care între timp mi-a devenit și prieten. Este imposibil să petreci atât de mult timp cu o persoană fără să existe chimie. Deja ne cunoaștem bine și știm exact care ne sunt limitele. Prefer să lucrez numai cu echipa mea, pentru că ei știu exact ce îmi place, ce mă avantajează sau ce mă pune într-o lumină mai puțin bună. Sigur că echipa pe care o am în spate este numeroasă și formată din mulți oameni alături de care am evoluat în toți acești ani”.

Revista Unica de septembrie se găsește din 25 AUGUST la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter