Adelina Pestrițu și-a botezat fetița. Imagini de la eveniment

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 12 noiembrie 2018, 11:47
Adelina Pestrițu și-a botezat fetița în acest weekend. Fosta prezentatoare Kanal D și partenerul său de viață, Virgil Știblea, au creștinat-o pe micuța Zenaida Maria într-o biserică din centrul Capitalei, iar apoi au petrecut alături de invitați până până în zorii zilei într-un luxos restaurant.

Adelina Pestrițu, în vârstă de 31 de ani, a schimbat două ținute de-a lungul evenimentului. Dacă la biserică s-a făcut remarcată într-un costum alb masculin, la petrecerea de botez a purtat o rochie sclipitoare care i-a pus în evidență silueta perfect. Cei 250 de invitați au fost răsfățați cu preparate culinare deosebite, iar tortul a avut cinci etaje și a fost împodobit cu ursuleți și petale de flori.

Printre vedetele prezente la botezul fiicei Adelinei Pestrițu s-au numărat Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Elena Băsescu, Alexandru Ciuci, Alina Sorescu, Roxana Ciuhulescu, Cornel Pasat, Amna, Gabriela Cristea și Tavi Clonda, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, Brigitte Sfăt, Oana Roman, Adina Buzatu, Silvia Ioniță, Simona Pătruleasa, Adina Albers, Magda Pălimariu, Marius Niculae, Adina Halas și Raluca Tănase: „Botezul Zenaidei a fost așa cum ne doream. Suntem extrem de fericiți că toți invitații s-au distrat pe cinste și le mulțumim din suflet că ne-au fost alături. Visul nostru s-a transformat în realitate, iar cu ajutorul tuturor avem un album plin de amintiri minunate de la prima petrecere a micuței noastre”, – a transmis Adelina Pestrițu. Vezi imagini de la botez în galeria foto!

Citește și – Cum arată azi Irina Pavlenco, fosta solistă a trupei „Sweet Kiss”. Artista trece printr-o adevărată dramă

Citește și – Mihaela Rădulescu, mândră de fiul său. Cum arată Ayan la doar 14 ani

Sursă foto: Instagram, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter