Adelina Pestrițu a recunoscut câte operații estetice are

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 29 aprilie 2020, 17:01
Adelina Pestrițu este una dintre cele mai urmărite și apreciate vedete din România. Frumoasa brunetă este foarte activă pe social media, contul său de Instagram fiind urmărit de nu mai puțin de 1.500.000 de persoane, iar cel de Facebook are peste 1.300.000 de fani.

Adelina Pestrițu se află în izolare la domiciliu alături de soțul său și de micuța Zeni, fetița lor în vârstă de 2 ani, însă este foarte aproape de toți fanii săi și zilnic postează și interacționează cu aceștia. Astfel, Adelina a inițiat o sesiune de întrebări și răspunsuri cu aceștia pe Instagram și a vorbit sincer și deschis pe subiectele propuse de fani. Cu această ocazie, Adelina a fost întrebată și despre ritualurile sale de înfrumusețare din această perioadă, dat fiind că nu mai poate merge la salon, dar și despre operațiile estetice pe care le are.

Fosta prezentatoare de televiziune le-a arătat urmăritorilor săi în repetate rânduri că în perioada izolării se vopsește singură, își face singură manichiura și gătește, și nu s-a sfiit să vorbească despre operațiile estetice pe care și le-a făcut: Am două operaţii estetice. Rinoplastie şi augmentare mamară și un mic retuş la buze, care evident nu se încadrează în categoria operaţii.”

Citește și – Catalin Botezatu, mărturisiri cutremurătoare la un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu

„După izolare voi merge să-mi strâng familia în braţe! Mor de dorul lor. Acelaşi plan îl am şi cu prietenii mei apropiaţi. După aceea, probabil o să mă mut într-un salon de înfrumuseţare să revin la forma de dinaintea izolării de aproape cinci săptămâni, în cazul nostru. Mi-e dor de nişte unghii aranjate, totuşi, de un profesionist şi de mâinile prietenului meu Adrian Perjovschi prin par. Mi-e dor de mine şi de viaţă pe care o aveam înainte.” – a mărturisit cu franchețe Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu a realizat, în exclusivitate, pentru Unica o serie de episoade la sala de fitness în care ne arată care sunt exercițiile pe care le face pentru a avea o siluetă de invidiat, antrenamente care se pot face și acasă. Vezi aici lista de exerciții!

Citește și – Un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu: „De atunci lumea a devenit mai săracă”

Vezi imagini cu Adelina Pestrițu din izolarea la domiciliu în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter