Adela Popescu, ținta comentariilor răutăcioase, după ultimul eveniment. „Oricum tu nu te îmbraci frumos…”

De Unica.ro, pe

După ce cu doar un weekend înainte, Adela Popescu (35 de ani) și Radu Vâlcan (45 de ani) și-au botezat fiul cel mic, Adrian, cuplul a participat la botezul lui Tiago, fiul lui Cabral (44 de ani) și al Andreei Ibacka (36 de ani). Evenimentul a fost unul restrâns, acasă la pereche. Cabral și Andreea mai au o fiică, Namiko, în vârstă de 3 ani.

Adela Popescu, ținta comentariilor răutăcioase, după ultimul eveniment. „Oricum tu nu te îmbraci frumos…”

La petrecere, Adela a purtat un outfit lejer, dar totodată sexy, un top alb, o pereche de pantaloni scurți cu paiete argintii, un sacou oversized gri deschis și o pereche de pantofi stiletto albi. Cei mai mulți dintre urmăritorii din mediul online i-au apreciat ținuta scriind: „Pe zi ce trece, ești tot mai frumoasă!”; „Cât de faină îmi ești!”; „Vaaai, ce bine îți stă! Ești superbă!”.

Printre comentarii s-au numărat și critici, însă.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Momente de panică la botezul fiului lui Cabral. Casa vecinilor a fost cuprinsă de flăcări

Care a fost cel mai nebunesc loc în care Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut dragoste

În ce relații au rămas Dan Bordeianu și Adela Popescu la 15 ani de la despărțire

„Ați făcut schimb? Tu porți sacoul lui Radu, iar el poartă geaca ta de blug? 🤔”; „Taiorul acela pe tine este mare”; „Sunt bătrână demodată, dar să știi că nu îmi place ținuta ta”; „Urâtă ținută… oricum tu nu te îmbraci frumos…”; „Nu mai lăsa pe nimeni să-și bată joc de imaginea ta cu un așa stil vestimentar”; „Haina lasă de dorit”; „Moda asta vă știrbește rău”; „Sacoul a stricat toată ținuta”; „Aveam alte pretenții”; „Ce urât”; „Schimbă stilistul”.

„Felul în care eu mă îmbrac are legătură doar cu viziunea mea despre fashion, despre mine, despre bucuria și libertatea mea. Văd feminitatea ca pe ceva mai mult decât o fustă scurtă, o talie cambrată și un toc ce intră în iarbă când fugi după băieți (fiecare după ai ei, da?) De fapt.. nu cred că trebuie să mă justific. N-ai cum să-i împaci pe toți, iar să încerci înseamnă să trăiești pentru alții, așa că stop prejudecaților. Eu mă simt bine cu mine, iar hainele pe care le aleg sunt expresia veseliei mele, despre care tot lumea spune că este contagioasă 😊”, scria actrița în mai 2022, în mediul online.

Adela Popescu este mama a trei fii, Alexandru (5 ani), Andrei (3 ani) și Adrian (9 luni). Botezul lui Adrian s-a desfășurat pe 8 mai 2022, în curtea unui restaurant, în aer liber. Decorul a fost de poveste. Invitații au fost așteptați într-o grădină plină de verdeață și flori, iar pe mese au fost plasate aranjamente cu flori de sezon, mărgăritar și liliac.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter