Adela Popescu și Radu Vâlcan au stabilit data și locația pentru botezul celui de-al treilea fiu

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 23 august 2021, 17:41

Adela Popescu (34 de ani) și Radu Vâlcan (44 de ani) au devenit părinți pentru treia oară pe 11 iulie 2021. Prezentatoarea TV a dat naștere unui băiețel, Adrian. Cuplul mai are doi fii, Alexandru (5 ani) și Andrei (2 ani), care se află în prezent la bunici, la Șușani, în grija părinților Adelei.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au stabilit data și locația pentru botezul celui de-al treilea fiu

Recent, pe Instagram, Adela a dezvăluit că aproape au pus la punct toate detaliile privind botezul lui Adrian. „Ne pregătim de botez. Știm locația, știm florile, știm ziua, știm biserica. Nu știm ținutele, nu știm ora. După ce punem la punct toate detaliile vor afla și invitații că sunt invitați. Nu suntem așa de mulți”, a spus Adela.

„Toamna asta vine cu surprize. Eu am o surpriză, chiar și pentru mine. Cum o să am voie să zic mai multe, o să vă spun. Vă privește să mă priviți”, a mai povestit Adela. Rămâne de văzut dacă va reveni în emisiunea Vorbește Lumea, dacă va găzdui o altă emisiune sau, dacă, după o lungă perioadă de timp, va reveni la actorie.

Citește și:

Cum l-a cucerit Adela Popescu pe Radu Vâlcan. „Am fost simpli colegi”

Cum se pregătește Adela Popescu pentru viața cu trei copii: „Momentan, îmi pare o utopie, dar ne vom strădui”

Adela Popescu a vorbit despre temerile sale înainte de a treia naștere

Adela Popescu, în costum de baie după nici o lună de la a treia naștere

În ianuarie 2020, pentru Libertatea, Adela mărturisea: „Au existat două propuneri în ultimii doi ani pentru a juca în seriale, însă nu s-au putut concretiza. Programul meu nu îmi permitea să fac și emisiunea și serialele, mai ales că îmi doresc foarte mult să îmi petrec cât mai mult timp alături de copii.

Dar, în schimb, am jucat în piese de teatru și sunt în discuții acum pentru un rol într-un film de lung metraj care ar trebui să se filmeze în toamnă. Însă nu am toate detaliile și nici nu știu daca se face, dar da, sunt niște discuții”.

A treia naștere nu a fost ușoară pentru Adela. „În timp ce nășteam era atât de dureros încât mă întrebam ce a fost în capul meu. Cum e mintea asta selectivă, cum uită ce o doare, încât eu am uitat cum a fost la ceilalți și de data asta am mai făcut unul și am ales să nasc tot natural”, spunea Adela după naștere, în emisiunea Vorbește Lumea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter