Adela Popescu: “Nu-mi place să mă văd în rolurile pe care le-am făcut!”

De Unica.ro, pe

Pe Adela Popescu am întâlnit-o în urma cu peste 15 ani, în culisele festivalului Mamaia. Nu mai ştiu anul, însă era o puştoaică talentată ce avea să cânte pe scenă. Mai târziu, ne-am reîntâlnit după ce ea filmase câteva episoade pentru serialul “În Familie”, transmis la Prima TV.
Abia mi-am amintit de unde ştiu. Ne-am reîntâlnit într-un mall din Bucureşti. Era la o masă cu Elena Gheorghe, buna ei prietenă cu care a cântat într-o trupă. Era fericită ca luase proba pentru un nou serial la Acasă TV. Ce a urmat, ştiţi şi voi… Adela Popescu a devenit un nume, un idol al adoleşcenţilor, un model pentru fanii ei, cea mai iubită actriţă şi cântăreaţă. Iar noi ne-am tot reîntâlnit pe platourile de filmare sau la lansări de telenovele: “Numai iubirea”, “Lacrimi de iubire“, “Iubire ca în filme”, “Războiul sexelor”, “Îngeraşii”, “Aniela”, “Iubire şi onoare”, “Pariu cu viaţa” sau filmele în care a jucat…

Gelu: Buna, Adela. Te provoc la o discuţie despre seriale! Care este serialul preferat, dar rolul preferat?

Adela Popescu: Sigur. Un parfum aparte îl are Alina din „Numai iubirea” pentru că a fost primul rol în telenovele şi nu-l mai regăreşti la al doilea, la al treilea. Sigur că fiecare în parte mi-au plăcut foarte mult, dar dacă ar fi să mai nominalizez unul, cred că m-aş referi la Carmen din „Iubire şi onoare”. Pentru că iarăşi a fost un început. Era un personaj negativ, haios, imi schimbasem look-ul foarte tare, după câţiva ani de protagonistă, în general îndurerată, am primit un personaj foarte colorat şi tonic, şi mi-a plăcut foarte tare!

Mai ai timp între două concerte cu DJ Project şi filmări să te mai uiţi la un serial de televiziune?

Da, mai am timp. Dar niciodată nu am urmărit seriale gen „Lost”. Dar mi-a plăcut „Sex in the City” şi am urmarit cateva din episoadele serialului ”Neveste disperate”, însă am renunţat repede.

Telenovelele sau serialele în care ai jucat le-ai văzut de la început până la final?

Nu, de obicei la 20.30, când se difuzează, eu filmez. Le am pe toate înregistrate şi cred că peste vreo 10 ani o să fiu curioasă să le revăd. Nu prea îmi place să mă văd. Imi e ruşine, jenă, am emoţii.

Dacă ar fi să joci într-un serial sau film care s-a făcut deja, care ar fi acela?

Cred că mi-ar fi plăcut să joc în „Beverly Hills 90210”. Ăsta e un serial la care mă uitam ca la Dumnezeu. Erau tineri care veneau cu haine noi, cu poveşti deosebite. Niciodată în sistemul nostru de învăţământ nu se întâmpla ce se întâmplă la ei. Era ceva către tindeam cu toţii. Eram mica si imi placea gaşca aia de tineri.

Citeşte restul interviului pe Blogul lu’ Gelu!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter