Adela Popescu, intervenție estetică la 34 de ani: „Încerc pentru prima dată!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 20 august 2021, 10:28

Adela Popescu (34 de ani) a apelat recent la ajutorul specialiștilor esteticieni pentru a-și face o intervenție de înfrumusețare la nivelul feței. Actrița, devenită mămică pentru a treia oară pe 11 iulie, nu obișnuiește să meargă la medicii esteticieni, dar, de data aceasta, a simțit nevoia unei schimbări.

Adela Popescu a povestit, în urmă cu câteva zile, în mediul online, că și-a făcut o micropigmentare a sprâncenelor.

Procedura de micropigmentarea reprezintă introducerea unui pigment în stratul superficial al pielii, ce imită culoarea firelor de păr. Micropigmentarea este, de fapt, un machiaj semipermanent menit să scoată în evidență trăsăturile feței și să ofere armonie și strălucire chipului.  

Citeşte şi: Elliot Page, poze cu trupul de bărbat, bine sculptat, în mediul online. Cum arată după ce a devenit transgender

Citeşte şi: Ce probleme de sănătate are Zanni, câștigătorul “Survivor România 2021” la 23 de ani

Citeşte şi: Scarlett Johansson a devenit mămică pentru a doua oară

Citeşte şi: Raluca Bădulescu și-a făcut o nouă intervenție estetică. Cum arată vedeta acum

„Facem sprâncenele frumoase! Încerc pentru prima dată o micropigmentare în zonele în care e nevoie. Vă țin la curent. Astăzi se întâmplă ceva important. Înainte de toate să vă arăt sprâncenele că m-ați întrebat… arată foarte bine, câteva firicele exact în locurile în care se cerea asta”, a spus Adela Popescu, într-un InstaStory.

După această intervenție, fosta ărezentatoare de la “Vorbește lumea” a decis să-și schimbe și culoarea părului, alegând un blond cenușiu.

Vezi cum arată Adela Popescu după schimbările de look în galeria foto de mai sus.

Adela Popescu s-a afișat în costum de baie la câteva săptămâni de la a treia naștere

La trei săptămâni după ce l-a adus pe lume pe cel de-al treilea copil, pe nume Adrian, actrița, soțul ei, Radu Vâlcan (44 de ani) și frații nou-născutului, Alexandru (5 ani) și Andrei (2 ani), au dat o fugă pe litoralul românesc.

„Ne-am făcut curaj, că nu se mai putea, și am pornit spre mare. Am folosit drept pretext aniversarea de o lună a lui Adrian și utilitatea dovedită a aerosolilor. De fapt, un rol important în decizie a jucat logica mea care spune că, atâta timp cât bebelușul e alăptat exclusiv, nu se poate întâmpla nimic în plus față de ce s-ar putea întâmpla și acasă. Plus dorul cât casa de mare de… mare. Soțul a zis că are sens, așa că a fost de acord. Drept mulțumire, i-am dat un vin sec pe malul mării. Pare încântat, cred că ne mai aduce 😎”, a scris vedeta de televiziune în mediul online.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter