Adela Popescu, cheia divorţului dintre Diana Dumitrescu şi Ducu Ion

De Libertatea.ro, pe

Invidia pare să fie adevăratul motiv al despărţirii actriţei Diana Dumitrescu (29 de ani) de producătorul Ducu Ion (31 de ani). Mai exact, Diana, al cărei ultim rol a fost unul secundar, în serialul “Pariu cu viaţa”, a strâns frustrări după frustrări, adunând prestaţiile tot mai dese ale actriţei Adela Popescu, colega ei de la PRO TV.

Până la urmă, Dumitreasca a izbucnit, reproşându-i lui Ducu că i-ar oferi mai multe roluri unei străine decât propriei soţii.
Actriţa Diana Dumitrescu s-a căsătorit cu producătorul Ducu Ion, nimeni altul decât fiul Ruxandrei Ion, considerată “mama telenovelelor la români”, în august 2009, pe când blonda era în mare vogă. Se făcuse remarcată prin rolul principal din “Regina” şi filmase pentru o altă telenovelă, difuzată tot la Acasă TV, “Aniela”.
Deşi nu puţini au fost cei care şuşoteau că, odată măritată cu Ducu, Diana va monopoliza toate producţiile postului Acasă TV, lucrurile au stat cu totul altfel. Actriţa a mai primit doar un rol negativ în “Iubire şi onoare”, în 2010, iar apoi unul secundar, în serialul de la PRO TV “Pariu cu viaţa”, în care a “bifat” numai două sezoane.
Vezi continuarea pe libertatea.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter