Adela Popescu are COVID-19. Cum se simte actrița

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 septembrie 2021, 13:37

Adela Popescu (34 de ani) s-a infectat cu SARS-CoV-2. Acrița a anunțat în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” că are COVID-19.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Vedeta de televiziune spune că ieri a început să se simtă rău, iar astăzi, de teamă de a nu infecta bebelușul (Adrian, în vârstă de două luni) și-a făcut un test rapid, iar rezultatul a fost unul pozitiv. Adela a mai spus că ceilalți doi copii, Alexandru (5 ani) și Andrei (2 ani) sunt de mai multe zile la bunici, iar acum că știe că s-a infectat, aerisește des încăperea în care stă cu micuțul.

Citeşte şi: Fiica Adelinei Pestrițu a început grădinița cu lacrimi! Ce s-a întâmplat

Adela Popescu are COVID-19. Cum se simte actrița

„Sunt în prima zi, m-au lovit simptomele, ma gândesc la toate variantele, cum să aerisesc, cum să mă descurc cu bebelușul. Aș vrea să te duci la Obor și să-mi cumperi o porție de ceasla?! – sunt strugurii mei preferați.

M-am simțit rău, așa că am făcut testul covid, care din păcate a ieșit pozitiv. Acum umblu cu mască prin casă, pentru a proteja bebelușul. Ceilalți doi băieți sunt la bunici. Îmi pare rău că nu sunt acolo cu voi, însă timp de două săptămâni ne vom vedea în această ipostază. Urma să fac vaccinul, dar am așteptat să treacă o perioadă după naștere”, i-a zis Adela lui Șurubel, co-prezentator al emisiunii.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter