Adela Popescu are COVID-19 a doua oară: „Am două teste pozitive”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 februarie 2022, 18:20

Adela Popescu a anunțat că a făcut din nou COVID-19, după patru luni. Vedeta a fost înlocuită la emisiunea „Vorbește Lumea” de Cabral.

Adela Popescu se confruntă din nou cu COVID-19, după doar câteva luni de la prima infectare cu virusul SARS-CoV-2. În emisiunea „Vorbește Lumea”, pe care acum o prezintă Cabral, vedeta a vorbit despre starea ei de sănătate.

Am doua teste pozitive.  Mă simt mai bine decât data trecută. Îmi curge nasul și gâtul mă doare. Nu sunt daună totală. Îți mulțumesc foarte mult că ești acolo în platou. Mi-am dorit foarte mult să vii tu. I-am spus și Andreei asta, i-a spus actrița lui Cabral, în direct la PRO TV, potrivit Libertatea.

Nu doar Adela Popescu are COVID-19, ci și alți membri ai echipei emisiunii, Bogdan și Shurubel, pe numele său real Andrei Lăcătuș.

Dragi colegi, când lucrezi, te îmbraci frumos în pijamale (…) Noi nu avem vaste vile, ne izolăm toți (…) Acum ce să zic, nu pot să îi protejez pe cei dragi, cei dragi nu m-au protejat pe mine. (râde) Dar o mare parte din România are Covid, a transmis Bogdan Ciudoiu în emisiunea din 3 februarie, când Adela Popescu și Shurubel erau încă în platou.

Adela Popescu a avut COVID-19 și în septembrie 2021

Adela Popescu a făcut COVID-19 și la începutul lunii septembrie 2021, la două luni după ce a devenit mamă a treia oară.

Citește și: Cu ce vedetă de la Pro TV a fost Viviana Sposub înainte de a-l cunoaște pe George Burcea

Cristian Boureanu are o nouă iubită. Actrița este cu 24 de ani mai tânără decât el

Actorul Shia LeBeouf va deveni tată pentru prima oară

Paris Jackson: „Nu am avut relații doar cu femei și bărbați”

M-am simțit rău, așa că am făcut testul Covid, care din păcate a ieșit pozitiv. Acum umblu cu mască prin casă, pentru a proteja bebelușul. Ceilalți doi băieți sunt la bunici. Urma să fac vaccinul, dar am așteptat să treacă o perioadă după naștere, i-a zis Adela lui Șurubel, co-prezentator al emisiunii, în urmă cu mai multe luni.

Componenta psihologică te deprimă și mai mult decât o face boala. Eu sunt un caz foarte fericit, în sensul că am avut, așa cum am mai spus, acele două zile foarte grele, după care, lucrurile au mers spre bine. Sunt oameni care nu sunt la fel de norocoși. Acolo panica este mult mai mare. (…) N-are sens să mă plâng, dar într-adevăr, e o stare de anxietate așa care plutește în aer, pe lângă simptome, de ce să nu recunosc, există”, a mai spus atunci vedeta.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter