Adela Popescu a născut. Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 10 decembrie 2018, 11:08
Adela Popescu (32 ani) și soțul ei, Radu Vâlcan (41 ani), au devenit părinți pentru a doua oară. 

Adela a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, după ce și-a ținut fanii în suspans pentru câteva săptămâni. Micuțul a venit pe lume duminică dimineață, la ora 10:16, având o greutate de 3,430 kg și o înălțime de 51 cm.

Deocamdată, Adela și soțul ei, Radu Vâlcan, nu s-au hotărât ce nume va avea cel de-al doilea copil al familiei.

Adela a postat pe Instagram si o poză făcută imediat după naștere. „Gataaaaaa! Uraaaa! ???? Iată chipul meu obosit, imediat ce am ieșit din sala de nașteri, după cinci ore grele de travaliu. O fotografie mai bună nu am, dar sper să simțiți și voi fericirea nemăsurată pe care o simt eu că „flățiolul” e bine, sănătos, voios și mâncăcios. Vă pupăm toți patru!”, a fost mesajul transmis de artistă.

Adela Popescu a născut. Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară

Adela a născut din nou natural, a avut un travaliu de 5 ore, nu foarte lung, dar a fost foarte dureros.

Alexandru e foarte curios, a fost aseară în vizită și i-a adus chiar și un cadou, o jucărie. I-a promis că o să îl lase și pe el să pună un glob în brad”, a declarat proaspăta mămică Adela Popescu pentru Pro TV.

La începutul lunii noiembrie, ea a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apărea alături de Radu, într-un lift, însoțită de mesajul „În seara asta bem! Vine vorba. Suntem fericiți 5.11.2018„. În acel moment, fanii artistei au crezut că ea urma să nască, iar felicitările au curs pe tot parcursul zilei. A fost vorba însă de o alarmă falsă.

Artista și-a ținut prietenii și fanii la curent cu informațiile legate de sarcină, pe tot parcursul celor nouă luni, pe blogul ei, adelapopescu.eu, unde a vorbit și despre provocările celui de-al treilea trimestru. „Mă simt grea, așa cum nu m-am simțit la prima sarcină. Micuțul grăsuț s-a poziționat cu capul pe vezica lu’ mami… așa că imaginați-vă ce senzații mă încearcă„.

Un bebeluș mult așteptat

Vestea că Adela este din nou însărcinată a venit în luna iunie a acestui an, vedeta mărturisind asta chiar în cadrul emisiunii pe care o prezenta alături de Cove, Vorbește lumea, de la Pro Tv.

Dragii mei, de ceva vreme încerc să îmi fac curaj. Este foarte important ceea ce încerc eu să spun. Sunt însărcinată! (…) Este băieţel, am trecut de primul trimestru, totul este bine!”, mărturisea la acea dată Adela.

Chiar de ziua lui Alexandru, primul copil al cuplului, Adela și Radu au postat pe rețelele de socializare o fotografie amuzantă, care anunța vestea viitorului frățior.

Adela-Popescu-si-Radu-Valcan

Adela Popescu este actriță, cântăreață și prezentatoare TV. Ea a devenit cunoscută publicului din România după ce a jucat în prima telenovelă românească, Numai iubirea (2004).

Ulterior acestui moment, ea a jucat în mai multe seriale TV, s-a lansat în muzică și a început o carieră în televiziune.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter