Adela Popescu a împlinit 35 de ani! Ce urări frumoase a primit prezentatoarea TV

De Adelina Duinea, pe

Adela Popescu a împlinit 35 de ani pe 8 octombrie 2021. Adela formează de 11 ani un cuplu cu soțul ei, actorul și prezentatorul TV Radu Vâlcan (44 de ani). Perechea s-a logodit în 2014 și s-a căsătorit în anul următor. Cuplul are trei fii, Alexandru (5 ani), Andrei (2 ani) și Adrian (2 luni).

Adela Popescu a împlinit 35 de ani! Ce urări frumoase a primit prezentatoarea TV

Cu ocazia aniversării prezentatoarei „Vorbește Lumea”, Radu a scris pe Instagram: „Am încercat să găsesc o poză mișto, dar mi-a fost greu. În toate ești superbă. La mulți ani! Te iubesc! Să ne rămâi tot așa! ♥️”.

Ulterior, Laura Cosoi (39 de ani), una dintre cele mai bune prietene ale Adelei, a publicat la Insta Story mai multe fotografii cu prezentatoarea, imagini printre care s-a numărat și una cu ea și Radu îmbrățișați. Pe imagine, actrița a scris: „Tot așa să fiți încă 888 de ani (câte un infinit pentru fiecare pui). La mulți ani, Adela!”.

„Ești cel mai sincer om cu el însuși pe care îl cunosc și asta te face și o foarte bună actriță. Nu știu, mă rog, de ce ai renunțat la asta. Îți mulțumesc că ești lângă noi!”, i-a transmis și Dana Rogoz (36 de ani), intrată virtual în direct în emisiunea „Vorbește Lumea”. De la colegii din platoul, Bogdan Ciudoiu și Andrei Lăcătuș aka Shurubel, Adela a primit un buchet de flori așezat într-un dovleac și, respectiv, strugurii preferați.

Adela și Radu vor pleca în vacanță la Roma de ziua ei. Aceasta va fi a treia escapadă doar în doi a perechii de când au devenit părinți. Prima a fost după nașterea lui Alexandru, la Barcelona, iar a doua după nașterea lui Andrei, în Dubai. „De 5 ani sunt însărcinată și alăptez, nu vă faceți griji”, a glumit Adela recent, în platoul „Vorbește Lumea”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce casă frumoasă au Adela Popescu și Radu Vâlcan. „E o casă exact cum ne-am dorit-o noi”

Adela Popescu, mesaj emoționant pentru Cove, după retragerea lui de la „Vorbește Lumea”

Adela Popescu a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei

De curând, Adela a vorbit despre al patrulea copil. În februarie 2021, Adela a dezvăluit care a fost reacția lui Radu după aflarea sexului celui de-al treilea copil. „A zis: «Nu pot să cred! O să avem 4 copii!». (…) Ai prins-o? Pentru că și acesta este băiat, o să mai facem unul până va fi fetiță”, a spus prezentatoarea atunci.

Recent, însă, Adela a mărturisit că nu se mai vede mamă pentru a patra oară. „S-a încheiat, de tot, gata”, a declarat. Tot atunci, actrița a dezvăluit ce i-a spus tatăl ei după nașterea lui Adrian. „Nu mai faceți, tată, copii! Gata, vă ajung trei. Că vă trec tinerețile”, a spus Doru Popescu. „Ne mai trebuie o pereche de gemeni băieți”, a mai glumit Adela.

„Eu visez la momentul în care copiii vor avea independență, nu mă omor după perioada asta. Vârsta asta a lor mi-e simpatică, mi-e dragă, dar vârsta ideală pentru mine e aceea la care sunt independenți, în sensul că nu trebuie să fiu atentă să le fac observație să nu cadă. Să putem să ne plimbăm cu bicicletele în junglă și ei să pedaleze singuri”, mai spunea Adela în podcastul Fain & Simplu, găzduit de Mihai Morar.

„Eu în momentul ăla vreau să ajung. Vreau să călătoresc, să văd lumea cu ei așa. (…) La un moment dat vrei să te bucuri de momente frumoase și sigur că sunt mame care se bucură de bebelușeală, dar eu nu sunt genul”, a mai spus atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter