Adda, victima unei escrocherii online. „Am început toate demersurile legale”

De Unica.ro, pe

Adda (30 de ani) este victima unei escrocherii online. Folosindu-se de imaginea ei și de o poveste inventată, un grup de persoane a pus la vânzare produse în numele artistei.

Adda, victima unei escrocherii online. „Am început toate demersurile legale”

„Este extrem de grav ce se întâmplă. Sunt zeci de site-uri fantomă unde, cu poze trucate cu mine, sunt promovate niște pastile de slăbit și ceaiuri. Se folosește imaginea mea FĂRĂ ACORDUL MEU. Cu o poveste inventată cum că m-aș fi operat, etc.”, a scris solista pe Instagram

„Sunt produse care se vând foarte scump, în numele meu. Oamenii fac plata pe link-uri fantomă. Este furt și înșelăciune. Am început toate demersurile legale. Însă am vrut să vă anunț că NU ESTE NIMIC REAL! Aveți mare grijă! Mulțumesc celor care m-au anunțat de ceea ce se întâmplă. O parte dintre acele persoane, din păcate, au apucat să comande… 😒”, a mai scris Adda.

În februarie 2022, Adda a fost diagnosticată cu Borelioza și Bartonella, motiv pentru care urmează un tratament agresiv.

„Iau 26 de pastile pe zi. A început să devină o normalitate și nu o corvoadă. Urmează încă 4 luni de înghițit pastile și apoi 18 luni de injecții. 80 la număr. Mă simt puternică. Mă simt mai bine. În curând o să revin. Cu totul. Cu cea mai bună versiune a mea”, declara solista recent.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Adda, despre perioada dificilă de după mutarea în București: „A fost horror”

ADDA, dezvăluiri despre prima iubire: „Am suferit foarte mult”

ADDA s-a fotografiat nemachiată. „Azi am curaj să-mi arăt fața imperfect de perfectă”

„Când am fost să cânt la #weareone, m-am simțit că un copil care a primit o jucărie nouă. Am fost cea mai fericită. Cred că s-a și văzut. Refuz să mă gândesc la Gogutz (n.r. – cum a denumit ea virusul). Refuz să mă simt cuvântul ăla care începe cu «b» și se termină cu «olnavă». Sunt vie! Și atâta timp cât am darul ăsta, o să trăiesc! Cu totul! Cu toate!”, a încheiat.

Adda și Cătălin Rizea s-au căsătorit în anul 2016. Împreună au un fiu, Alexandru, în vârstă de 4 ani. Cuplul deține împreună o firmă de care se ocupă în mod egal. Perechea are un studio de înregistrări intitulat Baladda Records.

Cătălin Rizea a devenit treptat managerul și impresarul Addei, iar, datorită colaborării lor profesionale, cei doi petrec foarte mult timp împreună. Au participat împreună în show-ul „Asia Express”, iar pe cont propriu, Cătălin a făcut parte și din competiția culinară „Chefi la cuțite”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter