Adda și Cătălin Rizea, incident în trafic: „Am intrat în el. Dar am făcut amiabilă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 iunie 2021, 10:17
Adda și Cătălin Rizea au fost protagoniștii unui incident în trafic. Artista și soțul ei au povestit cum au reușit să-și lovească mașinile unul altuia. 

Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, au avut parte de un mic accident rutier și au povestit totul pe InstaStory. Artista a publicat și o fotografie amuzantă, însoțită de un mesaj în același spirit de glumă.

„Ia uitați-l pe Domnul Caz Social Cătălin Cel Iubit De Mame Și Mătuși Rizea cum exagerează… Bine, adevărul e că acum două zile i-am lovit mașina…de fapt, ne-am lovit mașinile. Că am intrat în el. Dar am făcut amiabilă!”, a scris Adda.
La rândul lui, Cătălin Rizea a postat o imagine din mașină, în timp ce soția lui se afla la volan. „Cam așa fac eu când este @addabaladda la volan”, a scris el în descrierea fotografiei.
adda si catalin rizea in masina

Adda și Cătălin Rizea, incident în trafic

Cântăreața și soțul ei au povestit întâmplarea cu amuzament. Din fericire, mașinile celor doi au fost doar zgâriate.

„Acum vreo două zile, a trebuit să merg cu nevastă-mea să vedem o locație și am zis să mergem fiecare cu mașina lui pentru că, de acolo, Adda trebuia să meargă la studio și eu în altă parte. M-am oprit să o asigur din stânga într-o intersecție, iar nevastă-mea bineînțeles că a uitat să pună piciorul pe frână și s-a oprit direct în mașina mea”, a povestit Cătălin Rizea.

„Nu e adevărat, eram cu piciorul pe frână, doar că mi-a scăpat caserola cu mâncare și m-am aplecat după ea. Eu nici nu am simțit că te-am lovit. Nu știi că te-am sunat și ti-am zis: ce era să ne lovim. Și tu mi-ai zis: chiar ne-am lovit. Eu am simțit o zdruncinătură”, a intervenit Adda.

Citește și: Adda, despre perioada dificilă de după mutarea în București: „A fost horror”

Cum s-au cunoscut ADDA și soțul ei, Cătălin Rizea

Adda și Cătălin Rizea, momente de panică în vacanță: „Am avut parte de cea mai înfricoșătoare experiență din viața noastră”

Cum a reușit ADDA să slăbească? „NU țin cură de slăbire!”

Adda, despre copilăria ei și pasiunea pentru muzică: „Am început să cânt la 11 luni”

Adda a povestit recent că pasiunea ei pentru muzică a început încă de când era un bebeluș.

„Eu am știut de mică că vreau să cânt. Eu am început să cânt la 11 luni, când nu stăteam în picioare. De la 2,3 ani când puteam să vorbesc coerent, să înțeleg cuvintele bine, spuneam că o să fiu cântăreață, cea mai tare cântăreață din România.

Spuneam că o să mă iubească toată lumea, făceam concerte acasă, urcam pe birou, cântam la lipici, cântam la spray, cântam în oglindă”, a declarat artista în podcastul lui Radu Țibulcă de pe YouTube.

Adda își dorea atât de mult să cânte, încât într-o zi, în timp ce afla la bunici, și-a organizat propriul concert.

„Am luat un băț dintr-un copac, am înfipt un măr în el și acela era microfonul și am chemat toți copiii de pe stradă și le-am dat bomboane ca să mă vadă cântând. Eu voiam să cânt și abia așteptam momentul când o să fac performanță, să fac carieră din treaba asta”, a mai povestit ea.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter