Adda, noi detalii despre lupta cu afecțiunea de care suferă: „Am ales să bat nebunia asta”

De Unica.ro, pe

Adda a fost diagnosticată cu Borelioza și Bartonella, motiv pentru care, în prezent, urmează un tratament agresiv.

Adda, noi detalii despre lupta cu afecțiunea de care suferă: „Am ales să bat nebunia asta”

„Iau 26 de pastile pe zi. A început să devină o normalitate și nu o corvoadă. Urmează încă 4 luni de înghițit pastile și apoi 18 luni de injecții. 80 la număr. Mă simt puternică. Mă simt mai bine. În curând o să revin. Cu totul. Cu cea mai bună versiune a mea”, spunea Adda recent.

Pentru a se vindeca, Adda urmează și un regim foarte strict.

„Eu am ales să bat nebunia asta din toate punctele de vedere: alimentar, chimic, spiritual și așa mai departe. Borellia nu vine niciodată singură, vine cu o infecție. Ea este o spirochetă care se înmulțește. Aceste spirochete sunt ca niște viermișori care circulă liber prin corpul tău și se pun unde vrea mușchiul lor, pe ficat, plămâni, în creier, în sânge, în celule, nervi, mușchi, depinde și de tipul Borelliei”, a mai explicat de curând.

„Din punct de vedere alimentar, ai două opțiuni, asta m-a ajutat pe mine să fiu foarte strong, să hrănești boala sau să te hrănești pe tine. Corpul tău, care vrea să trăiască și care vrea să fie sănătos, n-o să-ți ceară niciodată junk-food”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Adda, despre perioada dificilă de după mutarea în București: „A fost horror”

ADDA, dezvăluiri despre prima iubire: „Am suferit foarte mult”

ADDA s-a fotografiat nemachiată. „Azi am curaj să-mi arăt fața imperfect de perfectă”

„Cine îți cere junk-food? Mizeria din tine care vrea să trăiască și intră în sevraj dacă nu îi mai dai. E ca la fumători, dacă nu au țigări o iau razna. La fel se întâmplă și cu aceste bacterii, în momentul în care tu nu le mai dai ce le place să mănânce, ca să fie puternice și să se înmulțească, o iau razna și încep să îți ceară. Efectiv nici când eram însărcinată nu aveam așa pofte cum am acum, de exemplu”, a completat.

„Dacă vrei să ataci direct nu prea ai șanse de reușită pentru că ea e foarte smart. În momentul în care simte că îi dai antibiotic își schimbă forma sau se bagă la tine în celule. Ceea ce trebuie să faci e să drenezi corpul, iar asta poți să faci prin suplimente din plante, hidratare, drenaj limfatic, masaj, lichide foarte multe, fructe, vitamine și așa mai departe”, a încheiat.

Adda și Cătălin Rizea s-au căsătorit în anul 2016. Împreună au un fiu, Alexandru, în vârstă de 4 ani. Cuplul deține împreună o firmă de care se ocupă în mod egal. Perechea are un studio de înregistrări intitulat Baladda Records.

Cătălin Rizea a devenit treptat managerul și impresarul Addei, iar, datorită colaborării lor profesionale, cei doi petrec foarte mult timp împreună. Au participat împreună în show-ul „Asia Express”, iar pe cont propriu, Cătălin a făcut parte și din competiția culinară „Chefi la cuțite”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter