Adda le răspunde fanilor care au criticat-o pentru dieta sa: „Uneori chiar mă amuz”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 29 iunie 2021, 15:08
Adda a fost diagnosticată cu dermografism, o afecțiune a pielii care a determinat-o să-și schimbe radical stilul de viață. Pentru că are un regim alimentar strict, vedeta a slăbit multe kilograme și a primit multe critici din partea fanilor săi. 

Adda a mărturisit în mediul online că se luptă de luni bune cu o afecțiune a pielii numită dermografism, apărut în urma alimentației haotice. Pentru a ține sub control boala, vedeta a fost nevoită să urmeze o dietă strictă creată de nutriționiști pentru ea, care să o ajute să elimine toxinele și să-și întărească imunitatea. Cu noul stil de viață, artista a slăbit zece kilograme în opt luni, spre nemulțumirea unora dintre fanii săi.

„Oamenii critică orice. Deja m-am învățat și uneori chiar mă amuz la anumite comentarii. Pe unele nu le mai bag în seamă. Cei care sar calul, primesc block direct. Nu le mai dau nicio importanță.(…) Meniul meu trebuie să conțină mâncare proaspătă, fără histamină.

Mă asigur să îndeplinească toți nutrienții, vitaminele, proteinele, grăsimile de care are nevoie corpul nostru în fiecare zi. Este mâncare potrivită pentru mine și care mă ajută să mă simt bine”, a spus Adda într-o emisiune TV.

Adda, despre stilul său de viață sănătos

Pentru că se simte atât de bine cu noua dietă, cântăreața a mărturisit că va urma acest plan alimentar toată viața.

„Cel mai probabil o să-l țin toată viața.(…) Dacă mâine mi-ar spune doctorul că aș putea să mănânc cum mâncam înainte, nu cred că aș mai face-o pentru că am descoperit beneficile unei vieți echilibrate și sănătoase și ăsta este drumul pe care vreau să merg indiferent dacă se vor rezolva sau nu problemele.(…)

Și azi am făcut perfuzii. Sunt niște perfuzii cu vitamina C, cu aminoacizi, pe care orice om sănătos ar trebui să le facă din când în când. Încă mai iau medicamente .” a mai declarat cântăreața, potrivit wowbiz.

Faptul că a adoptat un stil de viață sănătoasă a avut efecte și asupra siluetei ei, iar Adda s-a arătat încântată de această schimbare.

„În total am slăbit 10 kilograme, în 8 luni. Este o slăbire lentă și sănătoasă, nu m-am înfometat. Scopul meu nu a fost să slăbesc, scopul meu a fost să fiu sănătosă și să mă vindec și cu ajutorul nutriției” a mai spus Adda.

Citește și: Adda și Cătălin Rizea, incident în trafic: „Am intrat în el. Dar am făcut amiabilă”

Adda, despre copilăria ei și pasiunea pentru muzică: „Am început să cânt la 11 luni”

Adda, despre perioada dificilă de după mutarea în București: „A fost horror”

Cum s-au cunoscut ADDA și soțul ei, Cătălin Rizea

Cum au apărut probeleme sale de sănătate

Artista a povestit în urmă cu ceva timp cum a aflat că suferă de dermografism, o afecțiune care lasă urme vizibile pe piele.

ADDA

„Nopți nedormite, mâncat foarte haotic și nesănătos. Nu consumam suficiente lichide, stres, pastile pentru orice, mâncat zahăr în exces pentru că nu aveam energie. Oboseală, un cumul de factori… Cireașa de pe tort – am luat o pastilă care conținea antibiotic – eu nu știam asta. S-a dovedit că eram alergică. Toate au condus la asta. De 4 luni mă lupt cu toată nebunia”, a spus Adda atunci.

„Într-un fel, mă bucur că mi s-au declanșat toate alergiile astea încrucișate. Am aflat lucruri noi despre mine”, a mai adăugat ea.

Sursă foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter