ADDA, dezvăluiri despre prima iubire: „Am suferit foarte mult”

De Unica.ro, pe

ADDA lucrează în prezent la cartea „Cele trei”. Între timp, solista publică fragmente care vor fi incluse în volum pe pagina de Instagram @celetrei.adda. De curând, cântăreața a dezvăluit povestea primei sale relații, relație care i-a servit despre inspirație în compunerea piesei „Minți murdare făcute praf”. Melodia a fost ulterior inclusă pe coloana sonoră a filmului „Lover Boy”.

ADDA, dezvăluiri despre prima iubire: „Am suferit foarte mult”

„O să-i spun «Muc». Încă încerc să-l iert și numele ăsta e o mică răzbunare. (…) Când l-am cunoscut, făcea parte dintr-o trupă de cartier. Era rapper. Tricouri largi, pantaloni cu «c***» la călcâie, bling blinguri cât casa. Așa era la modă. Și eu eram o mică rapperiță. Făceam muzică cu băieții dă cartier. Scriam versuri despre viață, foarte profunde”, a început ADDA.

„I-am auzit vocea pe o piesă și am simțit fluturi în stomac, avea un timbru special. Acum că știu meserie, vă zic că nu avea nicio treabă cu ritmul, dar atunci mi s-a părut că aud cea mai frumoasă voce din lume. Aveam melodia în calculator și o ascultam de drag”, a continuat.

„Într-o zi, eram cu gașca de prieteni fix pe strada Prieteniei din Târgu Mureș, când l-am văzut prima oară. Cel mai rău băiat dă pă scară. Brunet, ochi căprui, 1,75 m, mândru și foarte sigur pe el. Fluturii s-au transformat în balauri și m-am îndrăgostit instant. Mă gândeam la el non-stop”, a completat.

ADDA: „Ce mă intriga la el era misterul”

„Într-o zi, m-am trezit cu un buzz de la el pe mess. M-a întrebat ce fac și mi-a spus să ieșim la un suc. Apoi m-a lăsat în pace multe zile. Evident că eu, proastă, i-am scris: «Heey, ne mai vedem?» Mi-a răspuns după câteva zile afirmativ”, a adăugat solista, care a ieșit atunci cu tânărul și cu unul dintre prietenii lui.

„Ce mă intriga la el era misterul. Când credeam că îl pot citi, mă surprindea cu o afirmație sau cu o reacție. Am continuat să ne întâlnim. (…) Întâlnirile durau maxim 30 de minute. De multe ori mă săruta și pleca brusc, apoi, câteva zile nu-mi dădea niciun semn”, a mai scris.

„Mă suna noaptea, îmi dădea mesaje la 3:00. Apoi câteva zile liniște. Apoi iar mă căuta. Eram îndrăgostită. Aveam cele mai ciudate stări posibile. Nu mă mai puteam concentra pentru că aveam capul în nori tot timpul. Mă dezechilibra și felul lui de a fi. (…) Eu nici nu știam dacă suntem împreună sau nu. «Muc» a fost primul băiat din viața mea”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

ADDA s-a fotografiat nemachiată. „Azi am curaj să-mi arăt fața imperfect de perfectă”

Cât de mult a slăbit ADDA după ce a fost diagnosticată cu dermografism. Ce simptome are boala

Adda, despre perioada dificilă de după mutarea în București: „A fost horror”

„Experiența sexuală evident că nu a fost așa cum scria în revista «Bravo Girl». Sincer, nu am înțeles nimic. La final, mi-am dat seama doar că nu mai sunt fată mare. După ce mi-am dat seama că nu mai sunt fetiță, pur și simplu nu m-a mai căutat câteva zile. Am suferit foarte mult. Apoi m-am trezit cu un telefon din partea lui. Se purta ca și cum nu s-a întâmplat nimic”, a completat.

„Mi-a explicat că a fost nevoit să plece urgent din oraș cu treabă. Era în clasa a XII-a. (…) Am continuat să ne întâlnim. Era totul perfect, apoi dispărea câteva zile. Mă suna de pe alt număr de telefon mereu. Mă dezechilibra din toate punctele de vedere, dar când ne vedeam îmi găseam echilibrul. Am continuat așa 3 luni de zile până când, într-o zi, mi-a dat papucii. Chiar înainte de Crăciun. Au urmat cele mai triste sărbători posibile. Depresie, supărare, tristețe. Nu știu cum a reușit să îmi distrugă inima și capul”, a mai scris ADDA.

„Fuma foarte mult și se transforma într-un om pe care nu-l iubeam, de care îmi era frică. Era foarte posesiv. Când era treaz, îmi spunea doar lucruri frumoase, era omul lângă care mă simțeam bine. Când nu era lucid, însă, ieșeau la iveală niște demoni care îmi aminteau, prin vorbele lui, că sunt un copil prost, cu visuri prea mari. Îmi amintea toate defectele pe care le aveam, unele inventate, dar m-a făcut să văd doar asta în mine”, a adăugat.

ADDA s-a căsătorit în 2016

„Am trăit prima suferință mare din viața mea și nu puteam să mă descarc altfel, decât prin muzică. Prietena mea, umărul pe care plângeam, era muzica. Așa am scris piesa «Minți murdare făcute praf»”, a încheiat solista.

ADDA și soțul ei, Cătălin Rizea, s-au căsătorit în anul 2016 și au împreună un fiu, Alexandru, în vârstă de 5 ani. Cuplul deține împreună o firmă de care se ocupă în mod egal. Perechea are un studio de înregistrări intitulat Baladda Records. Cătălin Rizea a devenit treptat managerul și impresarul solistei, iar, datorită colaborării lor profesionale, cei doi petrec foarte mult timp împreună.

Au participat împreună în show-ul „Asia Express”, iar pe cont propriu, Cătălin a făcut parte și din competiția culinară „Chefi la cuțite”. Perechea s-a cunoscut pe litoral. Pe atunci, unul dintre prietenii lui Cătălin era interesat de una dintre prietenele artistei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter