Adda a anunțat că bunicul ei a murit: „Mă bucur că m-ai văzut mireasă”

De Unica.ro, pe

Adda trece prin momente grele. Artista este în doliu, după ce bunicul ei s-a stins din viață.

Adda a anunțat că și-a pierdut bunicul, pe „tata Sandu”, așa cum îi spunea ea. Artista a scris un mesaj plin de emoție pentru cel care, așa cum a mărturisit, a învățat-o ce înseamnă curajul, familia și dragostea de cântec.

Dragă tata Sandu, îți mulțumesc că m-ai învățat ce înseamnă curajul. Îți mulțumesc că m-ai învățat ce înseamnă familia și rădăcinile. Dragostea de țară, dragostea față de folclor și cântec, a scris Adda.

Artista a mărturisit că bunicul ei a văzut-o mireasă, iar asta a făcut-o fericită. Totodată, atât Adda, cât și fiul ei îi poartă numele.

Mă bucur că m-ai văzut mireasă, și sunt atât de MÂNDRĂ că îți port numele, atât eu, cât și strănepotul tău, Alexandru. Te iubim! Te iubim! Te iubim! Drum lin în lumină! a mai scris cântăreața.

Citește și: Cum arată casa lui Sebastian Dobrincu, de la Imperiul Leilor. La 23 de ani, trăiește ca un rege

Jennifer Lopez, apariție surprinzătoare cu ocazia sărbătorilor pascale. Cum s-a îmbrăcat artista

Ce nume va purta a treia fiică a Ralucăi Pastramă

Dana Budeanu, poză nud pe rețelele de socializare

Adda se confruntă cu probleme serioase de sănătate

Vestea că bunicul său nu mai este a venit într-un moment destul de dificil pentru Adda, care urmează un tratament agresiv pentru afecțiunile de care suferă. Artista a aflat că are boala Lyme, după ce o perioadă i s-a greșit diagnosticul și a urmat un tratament neadecvat.

Pentru că a fost depistată destul de târziu, bacteria i-a ajuns Addei în creier, motiv pentru care procesul de vindecare va fi unul şi mai dificil pentru artistă. Aceasta a anunțat că se va retrage o vreme din viața publică pentru a se ocupa de sănătatea ei.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter