Actrița Sabina Lisievici, victimă a traficanților de carne vie, joacă într-un film la Hollywood

De Mădălina Manole, pe
Sabina Lisievici este poetă, designer și actriță, însă în spatele carierei frumos construită se află o dramă cumplită, dramă care, ani de zile mai târziu, a ajutat-o să primească un rol principal într-un film la Hollywood, reușind să intre perfect în pielea personajului.

Sabina Lisievici a fost invitată în emisiunea Agenția Vip de la Antena Stars unde a dezvăluit drama cumplită prin care a trecut pe vremea când avea doar 18 ani. Aceasta a fost victima traficanților de carne vie, dar a reușit să scape și să-și continue viața: “S-a întâmplat în urmă cu 11 ani, aveam 17 ani. M-am îndrăgostit de un “loverboy” din Ploiești, acela fiind orașul meu natal. A aşteptat un an de zile să împlinesc 18 ani și a doua zi mi-a spus că are o surpriză pentru mine, că o să mergem într-o vacanță în Germania. Am mințit-o pe mama că plec cu prietenele mele pentru că nu era de acord. Și m-am trezit într-o casă de toleranţă, într-un puf, cum zic nemții. M-a băgat într-o cameră și m-a lăsat în chiloţi şi sutien și mi-a zis Draga mea, de azi înainte, pentru noi și iubirea noastră, vei face asta. Nu l-am lăsat să-și dea seama că știu. Am jucat teatru. El a plecat cu actele mele și nu s-a mai întors niciodată. Am încuiat uşa, întâi am plâns trei ore şi m-am rugat la toți sfinții. Mi-am dat seama că sunt puternică, am deschis uşa, am ieşit şi am avut marele noroc că la acel bar din Germania era o doamnă româncă. Lucra acolo, strict la bar. Era căsătorită și avea copil, stabilită în Germania. M-a văzut plânsă şi terminată, eu nu ştiam nici limba, nu ştiam nimic. Zic aia e, mă omor. Mi-a spus te scot eu de aici, aşteaptă să termin programul şi te iau la mine şi te trimit acasă. Și așa am scăpat. (…) Ulterior m-am căsătorit cu un polițist de frontieră, ceșl care-mi este soț și azi.“ – a povestit Sabina pentru sursa citată.

Sabina Lisievici a început să scrie poezii de la 8 ani, după moartea bunicului său, iar de la vârsta de 12 ani a jucat diferite roluri de teatru. Destinul i-a adus colaborarea pentru filmul I am nor for sale (Nu sunt de vânzare), care va avea premiera în luna octombrie la Hollywood.

Citește și – Prima declarație a lui Liviu Vârciu după despărțirea de Anda Călin

Citește și – Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit vedeta

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter