Actrița Natalie Dormer din serialul „Game of Thrones” a născut

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 25 august 2022, 14:58

În podcastul That’s After Life, Natalie Dormer (39 de ani) a dezvăluit că a născut în luna ianuarie a anului acesta. Este primul copil al actriței cu partenerul ei de viață, actorul David Oakes (37 de ani).

Natalie a vorbit și despre activitățile sale din timpul pandemiei. Actrița a mărturisit că ea și iubitul ei au decis să devină părinți pentru că, a glumit, „Ce altceva am fi putut face?”.

Actrița Natalie Dormer din serialul „Game of Thrones” a născut

„Da, deci a fost perfect să fiu însărcinată și să devin mamă în timpul pandemiei. Cred că este deja un cliché”, a mai spus, imaginându-și cum fiica ei va sta într-un bar peste 30 de ani și își va spune „Da, sunt un bebeluș conceput în timpul pandemiei de COVID”.

Natalie a mai dezvăluit că au trecut trei luni de la naștere și că a „fost o bucurie absolută”, deși este extenuată. „Niciodată nu am să mă mai plâng pe platouri că filmăm mult prea multe ore. Lipsa reală de somn e cu totul altceva”, a mai spus.

„Am subestimat complet. Alterează complet lentilele prin care privești lucrurile care înainte ți se păreau atât de importante. Aduce o nouă perspectivă asupra vieții, nu-i așa?”, a mai spus.

Deși nu i-a dezvăluit încă numele, Natalie spune că este „absolut îndrăgostită” de fiica ei. Își iubește fiica atât de mult încât a admis că îi va fi greu să revină pe scena teatrului atunci când restricțiile vor fi ridicate în Londra.

Citește și:

Cu cine a format Viviana Sposub un cuplu înaintea relației cu George Burcea

Fiul lui Tily Niculae a suferit o arsură de gradul 2. „Radu se recuperează foarte bine”

Alina Pușcaș s-a vaccinat anti-COVID-19. Ce simptome are vedeta după rapel

Natalie preferă teatrul în favoarea filmului pentru că îi permite să-și petreacă toată ziua cu fiica ei, iar serile pe scenă. „Este pur și simplu perfect”, a mai spus actrița. Natalie și iubitul ei au jucat împreună în piesa de teatru Venus in Fur, în 2019.

Înaintea acestei relații, Natalie a format timp de 11 ani un cuplu cu regizorul Anthony Byrne (45 de ani). Fostul cuplu a rupt logodna în anul 2018.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter