Acasă la Adela Popescu și Radu Vâlcan. Cât au cheltuit pentru a-și mobila noua locuință

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 20 iulie 2021, 12:35

În toamna anului trecut, Adela Popescu (34 de ani) și soțul ei, Radu Vâlcan (44 de ani) anunțau că se mută într-o nouă locuință. Cei doi și-au dorit o casă mai mare pentru că, la momentul respectiv, Adela era însărcinată cu cel de-al treilea copil și aveau nevoie de un spațiu mai mare pentru familia lor.

„Casa în care ne mutăm are trei dormitoare, living, o mansardă, bucătărie, adică nu este vreo vilă cu 20 de dormitoare, 40 de băi și 5.000 mp de curte. Nu, este o casă normală, un pic mai spațioasă decât cea în care locuim acum, un pic mai bine împărțită și atât. Ne-am dorit să fie într-un cartier cu mai multe case, astfel încât să existe o zonă securizată în care să se poată juca micuții noștri cu cei ai vecinilor. Mi se pare important să existe o comunitate. E tot în zonă, la o stradă de cea în care locuim acum”, dezvăluit Adela, acum câteva luni.

Citeşte şi: Tudor Chirilă, atac la adresa Guvernului: „Această rușine rămâne!”

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu, despre secretul siluetei perfecte. Ce mănâncă pentru a arăta atât de bine

Citeşte şi: Anamaria Prodan, despre infidelitățile lui Reghecampf: „Îi iau apărarea. Orice om poate greși…”

Citeşte şi: Meghan Markle revine în industria filmului. Ce surpriză pregătește

Adela, Radu și copiii s-au mutat în noua casă chiar în Ajunul Crăciunului. Recent, Adela și soțul ei au revenit cu detalii despre cum au decis să-și amenajeze locuința.

„Îmi aduc aminte de momentul în care ne-am mutat. Era chiar 24 decembrie. Am deschis ușa casei, erau perdelele puse, canapeaua montată și am zis ‘Am ajuns acasă!’ Era prima oară când am avut feeling-ul acesta. Și același lucru s-a întâmplat și cu băieții noștri (n.r. – Alexandru și Andrei) care din prima zi s-au simțit excelent”, au explicat cei doi într-un clip de prezentare al locuinței lor, publicat pe YouTube.

Vezi cum arată casa Adeli Popescu în galeria foto de mai sus.

„Am pornit de la idea de avea piese de foarte bună calitate și să nu le văd. Eu nu mi-am dorit să avem sertare și sertărașe care în timp se umplu cu tot felul de obiecte. Ne-am dorit stilul minimalist, culori cât mai puține și câteva accente care să dea căldură, că totuși este un cămin. Este o casă căreia i s-a acordat atenție și ne-am dorit acest lucru”, a adăugat Adela Popescu.

În timpul turului virtual al casei prezentat în clip, sunt afișate prețurile obiectelor e mobilier pe care cei doi actori le-au achiziționat. Astfel, pentru o lampă suspendată din living, cei doi au scis din buzunare 1.559 lei, patul matrimonial din dormitorul lor a costat puțin peste 26.400 de lei, bateria lavoarului din una dintre cele patru băi a costat 600 lei, cada, în jur de 9400 lei, bateria de la cadă – 8000 lei, o lampă din baie – 500 lei, cabina de duș – 1000 lei, iar faianța din baie – 256 lei/mp.

Foto – Facebook/Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter