A ținut-o ascunsă până acum! Cum arată Nikolina, fiica lui Damian Drăghici

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 16 iulie 2021, 13:35

În urmă cu 3 ani, Damian Drăghici (51 de ani) a dezvăluit că mai are un copil, o fiică, Nikolina (29 de ani). Artistul și fiica lui nu au avut o relație tată – fiică apropiată, însă în anul 2018, tânără l-a vizitat pe solist în România.

A ținut-o ascunsă până acum! Cum arată Nikolina, fiica lui Damian Drăghici

Damian și-a început cariera muzicală în Grecia, unde s-a îndrăgostit de mama Nikolinei. Pentru a-și urma visul de a studia în cadrul prestigioasei Universități de Muzică Berklee din Massachusetts, SUA, Damian și-a părăsit partenera și fiica.

Regretând această decizie, artistul a contactat-o pe Nikolina pentru a-i cere să vină în vizită în România. Tânăra nu i-a călcat pe urme celebrului său tată, alegând să fie make up artist. Fotografii cu Nikolina găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„Pentru mine, America a fost doar succes artistic. Atât. Apoi m-am întors în România și am făcut Damian Brothers și am lăsat viața să mă conducă pe mine. În America, eu îmi conduceam viața.

Chiar dacă nu o să înțeleagă toată lumea ce spun, să știți că odată ce ai lucrat în America, orice ai face după aceea, ți se pare un compromis.

Acolo este atât de ridicat nivelul încât ai impresia că totul e o joacă. De fapt, tot ce fac în ultimul an este o joacă..!”, mărturisea artistul în trecut, potrivit Hotnews.

Citește și:

Carmen Harra, previziuni despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu

Care este relația dintre Dana Rogoz și fiul cel mare al soțului ei, regizorul Radu Dragomir

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se căsătoresc? „Probabil voi avea trei rochii”

După ce s-a despărțit de mama Nikolinei, Damian s-a căsătorit cu Jennifer Crestol, care i-a fost parteneră atât în viața de zi cu zi, cât și pe scenă. Relația lor s-a destrămat după un timp, artistul căsătorindu-se cu Paula Rosenberg Drăghici, în anul 2012.

Damian și Paula au divorțat în anul 2018. Paula a făcut dezvăluirea, mărturisind că a încheiat orice colaborare cu artistul, căruia îi era manager de turneu și impresar.

După despărțirea de Paula, Damian s-a îndrăgostit de o colegă de trupă, Cristina Stroe. În ciuda diferenței de 23 de ani dintre ei, perechea s-a logodit la TV, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea. Cuplul are împreună un fiu în vârstă de 2 ani.

„Andrei Yeshua a venit pe lume și mi-a/ne-a schimbat viața. Un miracol, o minune și un cadou de la Dumnezeu! Din prima zi a fost și este un luptător și un puternic.

Este o frumusețe de copil și super fericit întotdeauna, cu un mare zâmbet pe buze. Te iubesc mult, copil frumos, mulțumesc că exiști și mulțumesc pentru fiecare moment și clipă de fericire! Ești sufletul meu și te voi iubi toată viața mea!”, mărturisea solistul în trecut.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter