Mălina Olinescu s-a sinucis. Artista s-a aruncat de la etaj

De Nicoleta Galeteanu, pe

Lumea muzicală românească este iar în doliu, după ce moartea Mădălinei Manole a zguduit o ţară întreagă. Mălina Olinescu, cunoscută de la „Şcoala vedetelor”, a murit duminică noapte, după ce s-a aruncat de la etajul 6.
Artista avea doar 37 de ani şi ar fi suferit de depresie, în urma divorţului prin care a trecut. Trupul neînsufleţit al artistei a fost găsit de către vecinii acesteia, care au chemat ambulanţa. Medicii au încercat timp de o jumătate de oră să o resusciteze, însă a fost în zadar…

Potrivit lui Călin Geambaşu, bun prieten al Mălinei, cântăreaţa i-ar fi mărturisit că avea gânduri de sinucidere, fiind o perioadă sub îngrijire la Spitalul Elias din Bucureşti.

„Şefa Spitalului Elias a avut-o sub grijă o perioadă, chiar s-a dus să facă acolo nişte investigaţii. Ne spunea nouă o ameninţare, dar nu credeam totuşi că o s-o facă şi nici nu voiam să apăsam foarte mult pe problemă”, a declarat Călin Geambaşu pentru Pro TV.

Malina Olinescu s-a născut pe 29 ianuarie 1974, la Bucureşti şi a crescut într-o familie de artişi. A fost fiica Doinei Spătaru şi a actorului Boris Olinescu. A început să cânte de la vârsta de cinci ani, însă marea rampa de lansare a fost emisiunea „Şcoala Vedetelor”, la care a participat în anul 1996.

Foarte curând artista avea să intre la Festivalurile importante ale vremii, ca festivalul Mamaia şi Cerbul de Aur, unde a câştigat premiile I. În 1998, Mălina a reprezentat România la Eurovision, la Birmingham, Anglia, cu melodia „Eu cred”.

Pentru o perioadă de timp artista a dispărut din peisajul muzical românesc, însă a reapărut în atenţia publicului la emisiunea „Dansez pentru tine„, unde a cântat alături de prietenul şi colegul său, Călin Geambaşu, în orchestra show-ului.
Mălina Olinescu a fost căsătorită cu Dan Stesco, membrul trupei Compact, timp de opt ani. Se pare că despărţirea de acesta o afectase foarte tare, fiind o perioadă în grija medicilor.
Acelaşi destin tragic l-a avut şi tatăl cântăreţei, care s-a sinucis în acelaşi fel, acum 30 de ani, aruncându-se de la etajul 10.
Ascultă mai jos una dintre cele mai cunoscute melodii pe care artista le-a lăsat amintire fanilor ei.
Mi-e dor de tine

Eu cred – România Eurovision 1998

Tăcerea doare – Eurovision – Eurovision 2003

Mi-ai furat inima – 1999

Pot să zbor – 1999

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News