70.000 de fani pregătiţi de B’Estfest (video)

De Unica.ro, pe

Organizatorii se aşteaptă ca această a treia ediţie a festivalului, care începe azi, să atragă mai mulţi participanţi decât în anii trecuţi.

Dacă „răi” ai rockului internaţional, precum Manowar sau Motorhead, capete de afiş la începutul şi sfârşitul celei de-a treia ediţii a B’Estfest, par de neoprit pe scenă, iar The Killers, care vor da startul, se dau, cel puţin aşa le spune numele, drept nişte asasini, în culise cu toţii se „pun în formă” cu ciocolată, frişcă şi bomboane.

200 de kilograme de gheaţă, şase ouă de ciocolată şi căpşuni cu zahăr, îi vor mulţumi pe cei de la Manowar şi Motorhead, în timp ce The Killers şi-au dorit pentru show-ul din această seară 60 de flori cu coadă lungă, neambalate, de tipuri şi culori diferite, de la gerberă, trandafiri şi margarete, la crini, lalele, garoafe şi floarea soarelui.

De asemenea, pentru ediţia de anul acesta, prosoapele negre sunt un real „must have”.

În total, pe toată durata festivalului, se vor folosi peste 1500 de prosoape, din care 1000 vor fi numai negre.

Cu un buget de 3,3 milioane de euro, dintre care 2,2 milioane sunt destinate onorariilor artiştilor, B’Estfest 2009 va lua startul astăzi, noutatea ediţiei din 2009 fiind Ziua Zero, care reprezintă o scurtă avanpremieră a ceea ce urmează să se întâmple.

Programul va continua cu cele trei zile de festival propriu-zis, care promite câteva show-uri interesante, alte tipuri de distracţii precum Dukes Box, Poles Apart şi Miniscule of Sound, alături de petrecerile Silent Disco.

Ultima zi a festivalului este rezervată fanilor muzicii rock, pe care îi aşteaptă o porţie de heavy-metal, oferită de legendara trupă Manowar.

Citeşte continuarea pe evz.ro! Foto: Emagic Entertainment

Vino şi tu pe FORUMUL UNICA!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter