Ziua minunilor din eprubeta: peste 400 de copii conceputi astfel sunt sarbatoriti de 1 Iunie

De Unica.ro, pe

Sâmbătă, 1 Iunie, Clinica de fertilitate Gynera organizează primul eveniment din România dedicat copiilor concepuți în eprubetă. Pentru prima dată sunt invitați la un eveniment public, peste 400 de copii concepuți prin FIV (fertilizare în vitro) din întreaga țară.

Sambata, 1 Iunie, Clinica de fertilitate Gynera organizeaza primul eveniment din Romania dedicat copiilor conceputi in eprubeta. Pentru prima data sunt invitati la un eveniment public, peste 400 de copii conceputi prin FIV (fertilizare in vitro) din intreaga tara.

Copiii conceputi in laboratoarele Gynera se vor bucura de o zi de sarbatoare alaturi de parintii lor intr-o locatie speciala, Jubile Ballroomsi intr-o atmosfera de poveste, asigurata de Zurli Romania. Gazda evenimentului va fi prezentatoarea Liana Stanciu, personalitate model in Romania pentru actiunile demarate in zona de campanii pentru copii. Vedeta va fi si premiata de catre staff-ul clinicii Gynera pentru activitatea acesteia in scopuri caritabile dedicate celor mici.

Clinica de Fertilitate Gynera impreuna cu sponsorii principali ai evenimentului pregatesc momente artistice memorabile si surprize atat pentru cei mari cat si pentru cei mici.

Echipa de medici Gynera, recunoscuta in domeniu pentru perfomante deosebite, vapovesti in cadrulevenimentuluidespreminunea de a fi copil si bucuria de a fi parinte, dar si despre problemele grave de infertilitate cu care se confrunta 1 din 6 cupluri,  problemeignorate de societatea de astazi.

Ziua minunilor din eprubeta este un eveniment sustinut de:Business Woman, Unica.ro, baby.ro, sfaturisanatoase.ro, prokid.ro, Ring, Story,  precum și Class Hotel,  Zurli , Aqua Carpatica, ArtaGradinilor, Himalaya Baby, Ikari, Santal, Zen Flowers, Galeriile Noblesse, Cutiuțamuzicală,  Natura Property Management,  School Friendly, Diverta, Oriflame,  Canon,  VavianPharma

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter