Paris Hilton a vorbit deschis despre tratamentele sale de fertilizare in vitro

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 18 februarie 2021, 10:15

Paris Hilton (39 de ani) a găsit „iubirea adevărată” în brațele „bărbatului visurilor ei”, autorul și antreprenorul Carter Reum. Paris și Carter a început tratamentele de fertilizare in vitro și sunt pe cale să devină părinți.

În podcastul The Trend Reporter with Mara, moștenitoarea imperiului Hilton a dezvăluit că tratamentul este deja în derulare și că „abia așteaptă să înceapă acest nou capitol” din viața ei.

Paris Hilton a vorbit deschis despre tratamentele sale de fertilizare in vitro

Totodată, a precizat că poate alege, dacă își dorește, să aibă gemeni. Paris a adăugat că tot ceea ce știe despre proces a învățat de la vedeta de reality-show Kim Kardashian.

„Nu știam nimic despre tratament. Sunt bucuroasă că m-a sfătuit și că m-a introdus medicului ei. Deci da, avem totul pregătit.” Kim are patru copii cu rapperul Kanye West (43 de ani).

Cuplul are două fiice și doi fii, North (7 ani), Chicago (3 ani) și, respectiv, Saint (5 ani) și Psalm (1 an). Primii doi copii, North și Saint, au fost concepuți natural, în timp ce Chicago și Psalm au fost aduși pe lume de mame-surogat.

Paris a dezvăluit că tocmai a încheiat procesul de extragere a ovulelor, notând: „A fost dificil, dar știam că va merita. (…) Trecând prin tot acest proces alături de cineva care te susține și care te face să te simți ca o prințesă în fiecare zi … a făcut totul chiar ok”.

Paris a dezvăluit că își dorește gemeni, fetiță și băiețel, iar fertilizarea in vitro era singura cale. După gemeni, pentru Paris ar fi ideal să mai aibă unul sau doi copii.

În același interviu, Paris a mărturisit că deja știe că Reum o să fie cel mai grozav tată bazându-se pe felul în care interacționează cu fiica și cu fiul surorii ei Nicky, Lily Grace (4 ani) și Teddy (3 ani).

Tototdată, Paris spune că Reum este „100%” alesul ei. Perechea vorbește deseori despre nuntă și despre numele copiilor lor. „Sunt încântată să trec la următorul capitol din viața mea. Cred cu adevărat că să am copii, să am o familie, este menirea vieții mele.”

Foto: Instagram

Citește și:

Elliot Page și Emma Portner divorțează. Actorul a depus actele

Claudia Pătrășcanu, primele declarații după vacanța la munte alături de Gabi Bădălău

Ioana Dichiseanu, noi detalii despre starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter