“Zbor prin nori” și muzică live în cadrul unui concert marca Ștefan Stan

De Diana Zagrean, pe

Vineri, 7 septembrie 2012, Ștefan Stan a susținut un concert live pe terasa unui centru comercial din capitală unde a încălzit inimile tuturor celor veniți să îl asculte.
Într-un show care a durat mai bine de două ore, prima a€œVoce a Romaniei” a încântat sute de fani veniți din toate colțurile țările pentru a-l asculta și pentru a trăi emoțiile pe care doar Ștefan Stan știe să le transmită. Energic, spontan și extrem de pasionat de ceea ce face, Ștefan a încălzit inimi, trupuri și suflete. Și-a readus fanii la momentul sau de început, trecându-i apoi prin cele mai personale interpretări ale unor piese consacrate.
Din cadrul concertului nu au lipsit deja cunoscutele a€œYou Give Me Love” și a€œEa nu mai vine”, iar punctul culminant a fost reprezentat de lansarea celei de-a treia piese din carieră să. a€œZbor prin nori” este un cântec vesel, optimist, cu aspirații înalte și foarte profund.
„€œSunt fericit că am putut lansă această piesă în cadrul concertului de vineri. Versurile mă reprezintă și cu siguranță vor reprezenta un motto pentru mulți dintre cei care mă ascultă. a€œZbor prin nori” este un amalgam de sentimente și de dorințe, de fericiri și de trăiri. Este o poveste care vreau să ajungă în inimile tuturor. Reacția fanilor a fost pe măsură și sunt sigur că de acum zborul nu va fi doar al meu. Fiecare își va creă o poveste a zborului în lumea lui” a€“ declară Ștefan Stan

Concertul din 7 septembrie a avut ecouri multiple în rândul fanilor. Astfel, la doar câteva minute după final, Ștefan Stan primea pe wall-ul sau de Facebook mesaje de mulțumire și felicitări din partea celor prezenți. a€œAm reușit să „zbor prin nori” alături de ține! A fost un show de excepție…m-am simțit minunat că de fiecare data! Felicitări ție și echipei tale!” spune Bya pe site-ul de socializare.
Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter