Vremea ANM: Vin ninsorile în România!

De Unica.ro, pe

ANM a anunțat că vremea se va schimba radical. După câteva zile cu temperaturi de primăvară, valorile termice vor scădea semnificativ și se vor semnala ninsori în majoritatea regiunilor.

După câteva zile de primăvară, vine cu adevărat iarna în România. ANM a anunțat ninsori în majoritatea zonelor țării. De asemenea, temperaturile scad considerabil. De la valori de 13 – 14 grade, termometrele vor arăta doar câteva grade. Pe timp de noapte, valorile termice vor fi în mare parte negative.

Citește și: George Burcea: „De față cu fetele, Andreea ne spune cuvinte urâte mie și Vivianei. Ce pot să fac?”

Lucian Viziru, despre experiența din spital: „M-au băgat la ATI. Mi-era frică să adorm!”

Accidentul în care a murit prima logodnică a lui Mihai Mitoșeru. El a susținut că nu se afla la volan

Irina Tănase, despre despărțirea de Liviu Dragnea: „E cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum”

Vremea ANM: Vin ninsorile în România!

ANM a emis o informare meteo cu privire la vremea din următoarele zile. Potrivit specialiștilor, în intervalul 08 ianuarie, ora 04 – 09 ianuarie, ora 12, va ninge în mai multe regiuni din țară.

În Banat, Crișana, Maramureș și în vestul și nord-vestul Transilvaniei, vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă. În Carpații Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali va ninge moderat, iar stratul nou de zăpadă va fi local consistent.

Cantitățile de apă vor fi în general de 10…15 l/mp și izolat de peste 20 l/mp. Vântul va avea intensificări cu viteze în general de 55…65 km/h în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali, temporar viscolind ninsoarea.

În restul teritoriului, precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare se vor semnala în special în dimineața zilei de sâmbătă (08 ianuarie), cu precădere în dealurile sudice, a transmis ANM.

Prognoza meteo pentru București

În București, weekeend-ul aduce vreme închisă, cu temperaturi mult mai scăzute decât în zilele precedente și precipitații slabe.

Vremea va fi închisă și temporar se vor semnala precipitații slabe. Acestea vor fi mai ales sub formă de lapoviță și
ninsoare, în dimineața zilei de 08 ianuarie și ploaie în restul intervalului. Vântul va sufla moderat.

Temperatura minimă, din noaptea de vineri spre sâmbătă va fi de 0…1 grad, în timp ce sâmbătă și sâmbătă spre duminică, temperatura aerului nu se va modifica semnificativ și va avea valori de 2…4 grade, potrivit Agenției Naționale de Meteorologie.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter