Cum va fi vremea pe 1 decembrie 2022. Prognoza meteo ANM

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 noiembrie 2022, 12:58

ANM a anunțat cum va fi vremea pe 1 decembrie 2022. Minivacanța debutează cu sărbătoarea Sf. Andrei, când temperaturile vor fi mai ridicate. Ulterior, tendința va fi de ușoară scădere.

ANM (Agenția Națională de Meteorologie) a anunțat cum va fi vremea de 1 Decembrie, precum și în ziua de Sf. Andrei. Potrivit estimărilor meterologilor, maximele se vor încadra între 6 și 10 grade la începutul minivacanței și ulterior vor mai scădea. Dar, dacă ți-ai făcut planuri să petreci zilele libere în țară, iată cum va fi vremea pe regiuni, potrivit meteoromania.ro.

Cum va fi vremea pe 1 decembrie 2022 în Banat

În perioada 24 și 30 noiembrie 2022, media maximelor se va încadra între 8 și 10 grade. De 1 Decembrie, valorile termice vor fi în ușoară scădere, astfel că se va înregistra o medie de 6 grade pe timp de zi. Noaptea, temperaturile vor fi de 1 – 2 grade Celsius. Șansele de ploaie vor crește după data de 1 decembrie.

Cum va fi vremea pe 1 decembrie 2022 în Crișana

Meteorologii ANM estimează că până la finalul lunii noiembrie valorile termice diurne vor fi de 8 – 9 grade. Luna decembrie debutează cu o scădere ușoară a temperaturilor, până la o medie de 4 – 5 grade. Minimele în această regiune vor ajunge în jurul valorii de 0 grade. Și în această zonă vor fi șanse mai mari de ploaie după data de 1 decembrie.

Cum va fi vremea pe 1 decembrie 2022 în Transilvania

ANM a anunțat cum va fi vremea pe 1 decembrie 2022 și în Transilvania. Maximele se vor încadra între 6 și 7 grade de Sf. Andrei, apoi vor coborî până spre 3 – 4 grade. Pe perioada vacanței, minimele vor coborî sub pragul de îngheț, la valori termice de -2/0 grade Celsius. Probabilitatea de precipitații va fi în creștere la începutul lunii decembrie.

Cum va fi vremea pe 1 decembrie 2022 în Maramureș

În zona Maramureșului, în minivacanța de 1 Decembrie, ce va dura de pe 30 noiembrie până pe 4 decembrie, sunt estimate maxime ce vor coborî de la 7 – 8 grade la o medie de 4 grade. Valorile termice pe timp de noapte se vor încadra între -2/0 grade. Precipitații vor fi posibile la începutul lunii decembrie.

Cum va fi vremea pe 1 decembrie 2022 în Moldova

Valorile termice diurne în zona Moldovei se vor încadra între 4 – 5 grade la finalul lunii noiembrie, apoi vor scădea până spre 2 grade Celsius. Noaptea se vor înregistra în general valori termice negative, cu o medie de -2 grade.

Citește și: 5 zodii care vor avea noroc de bani în 2023. Nativii Pești vor da lovitura!

Horoscop chinezesc pentru lunile noiembrie, decembrie și ianuarie. Zodiile care încep anul 2023 cu dreptul

Horoscopul banilor pentru luna decembrie 2022. Nativii Săgetător și Pești sunt norocoșii zodiacului

Horoscop decembrie 2022. Se anunță un final de an intens, cu multe surprize și provocări

Cum va fi vremea pe 1 decembrie 2022 în Dobrogea

În regiunea de sud-est a țării, ANM estimează că vremea de 1 Decembrie va fi normală pentru această perioadă. Valorile termice diurne se vor încadra în jurul valorii de 6 grade, ușor mai scăzute față de finalul lunii noiembrie, când vor fi 8 – 10 grade. Minimele vor avea o medie de 2 grade la începutul lunii decembrie. Șansele de ploaie vor din ridicare în această minivacanță.

Cum va fi vremea pe 1 decembrie 2022 în Muntena

Prognoza meteo estimată de ANM arată o medie de 7 – 8 grade pentru finalul lunii noiembrie în Muntenia. Valorile termice diurne vor scădea spre 4 – 5 grade la început de decembrie. Temperaturile minime se vor menține la o medie de 0 – 2 grade Celsius. Șansele de precipitații vor fi mai ridicate începând cu data de 1 decembrie.

Cum va fi vremea pe 1 decembrie 2022 în Oltenia

Vremea ANM pentru Oltenia în minivacanța de 1 decembrie 2022 nu va fi foarte rece. La finalul lunii noiembrie și începutul lunii decembrie, maximele se vor încadra în jurul valorilor de 6 – 8 grade. Minimele vor coborî până spre 0 – 2 grade. Probabilitatea de precipitații va fi mai ridicată în primele zile de decembrie.

Cum va fi vremea de 1 decembrie 2022 la munte

Meteorologii au anunțat și cum va fi vremea de 1 decembrie 2022 la munte. Cei care aleg să-și petreacă primele sărbători de iarnă în zona montană trebuie să știe că maximele se vor încadra în jurul valorii de 0 grade. Noaptea va fi și mai frig, cu valori termice estimate de -5/-4 grade. Pe tot parcursul minivacanței sunt șanse ridicate de precipitații.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter