Vremea ANM: Cod galben de ploi torențiale

De Unica.ro, pe

ANM a emis o avertizare de tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, valabilă pe parcursul zilei de vineri, 3 iunie.

Conform estimărilor ANM, în mai multe zone din țară se vor semnala fenomene meteo precum ploi torențiale, vijelii și grindină.

Citește și: Cum a intrat fiica lui Dan Diaconescu la Medicină fără examen de admitere

Schimbare în juriul „Te cunosc de undeva”. Cine a înlocuit-o pe Andreea Bălan

Brigitte și Florin Pastramă divorțează. „M-am săturat să trăiesc în scandaluri”

LIVE UPDATE: Război în Ucraina

ANM: Cod galben de ploi

În intervalul 3 iunie, ora 12:00 – 3 iunie, ora 21:00 va fi în vigoare un cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.

În Oltenia, nordul Munteniei, sud-vestul Transilvaniei și local la munte vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată care se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijeliiși grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 20…30 l/mp şi izolat 40 l/mp, potrivit ANM.

Agenția Națională de Meteorologie mai menționează că „manifestări de instabilitate atmosferică vor fi sâmbătă (4 iunie) în vest, centru, nord, la deal și la munte, iar duminică (5 iunie) și în restul țării.”

Vremea în București

Astăzi, 3 iunie, în Capitală „vremea va fi călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului în jurul valorii de 31 de grade.”

Cerul va fi variabil, iarvântul va sufla slab și moderat, a mai precizat ANM.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter